Ben aşçılık mezunuyum. Eşim pizzacı. Zaten bir dönem pizzacıda çalışırken eşimle tanışmıştık. Şimdi bir kaç gün sonra kendi pizza dükkanımızı açıyoruz nasipse. Afyonkarahisar’da olanları bekliyorum açılışa 🥰😇🧿
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Eşim mobilyacı mutfak dolabı yatak dolabı baza masa şifonyer vestiyer türlü ürünler yapıyor Adana düşünen olursa yardımcı olurum ins orcunmobilya01 bende çocuk gelişimi ve ilahiyat okudum kreşte görev yaptım ama sonra bıraktım
Yenibirannee teşekkürler kuzum amin🌹🥰
Ben laborantim eşim de biyolog. Sağlıkciyiz yani benzer şeyler. Çalışırken tanıştık evlendik. İş yerinde başka yakın arkadaşa ihtiyaç duymuyorum. Birlikte acilde nöbet tutardık ama malum bebisten dolayı ben mesaiye geçmek zorunda kaldım.
Pnarer8- kayapınarda oturuyoruz ☺️
Ben anaokulu öğretmeniyim eşim oto yıkamacı 😀
Yenibirannee maalesef daha çok üzücü bi mesleğim var genelde kanser hastalarının tanı teşhis ve tedavisiyle ilgileniyoruz 😔
Yenibirannee okul öncesi öğretmeniyim eşim ise lastik işi ile meşkul
Yenibirannee bende evlendikten sonra ev hanımlığına geçenlerdenim 😀 eşim de mermerci mermer atölyemiz var hem taş satıp hemde mermerle alakalı her şey yapılıyor
@Yenibirannee ben ilaç şirketinde çalışıyorum eşim kargo şirketinde yönetici. Doğumuma 17 gün kaldı 4 Eylülde izne ayrılacağım belkii ev hanimliğına geçiş yaparım en azından 1 sene 😊
Yenibirannee hoşbulduk ama ben ev hanımlığını hiç sevmedim 😂 bebem olunca değişir belki fikrim bilemiyorum
Yenibirannee ben ev hanımıyım eşimde subay 🌸
Yenibirannee yazılım destek uzmanıyım eşimde teknik hizmetler ve projelendirme yöneticisi. Çok güzel bi işim vardı evden de çalışıyordum hala da tek tük iş yapıyorum ama çocuklarım hep ön planda onları bırakamam. Şirket kurdum e ticaret için ama olmadı kalan malları pazarda bile sattım çalışmayı çok seviyorum ama çocuklarımı daha çok
Yenibirannee ben kimyagerim,kimya öğretmeniyim,iş sağlığı ve güvenliği uzmanıyım,sosyal hizmetler uzmanıyım.Evlenmeden önce hepsinde çalıştım ancak eşim Mali Müşavir onum ofisi var bende işi bırakıp onunla çalışmaya başladım artık muhasebeciyim kendi çalışma saatlerimi günlerimi kendim belirliyorum keyfime göre :)
Şimdi 36+4 olduk izin verdim kendime çalışmıyorum artık kaburgalarım acıyor masada otururken.Doğumdan sonra iyi hissettiğimde tekrar dönerim diye düşünüyorum:)
Yenibirannee eşim askeri personel bende daha önce muhasebe bürosunda çalıştım şimdi büronun işlerini evden yapıyorum 30 haftalığım 2 hafta sonra izne çıkıcam ben artık çalışmaktan sıkılmış durumdayım bir an önce çıkmak bide ev hanımlığını denemek istiyorum ☺️
Yenibirannee ikimizde hemsireyiz🤗
Bnm eşim uzmn cavuş çocuk gelişimi okudum ama çalışmıyorum
Yenibirannee eşim İnşaat mühendisi müteahhitlik yapıyor ben iç mimarım pandemi zamanı işi bırakmıştım hamile olduğumu öğrendim 3 yıldır evdeyim kızımı büyütüyorum şimdi oğluma hamileyim inşallah 1-2 yaşına gelince kendime iş kurmayı düşünüyorum evde olmak insanı çok bunaltıyor 1 sene influencerlek yaptım bu zamanda 1 senedir de dolapta kıyafet satışı yapıyorum yine evde olsamda kendimi oyalayacak şeyler buluyorum :/
Yenibirannee ben çocuk gelişimi mezunuyum eşim inşaat mühendisi. Rehabilitasyon merkezinde çalışıyordum en son üniden beri hep çalıştım ama eşim yurt dışında bi projeye geçince 2 yıldır çalışmıyorum bende şimdi hamileyim zaten 😇