• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee esim erkek berberi ben de kpssye hazirlaniyorum bi taraftan da tasarimla ilgileniyorum oglum anaokuluna basliycak insallah bu sene ben de o arada grafikerlik kursuna gidicem bakalim tasarim islerini ilerletmek istiyorum evden calisma imkani saglamasi acisindan

Yenibirannee Ben öğretmenim. Evlenmeden önce öğretmenlik ve idarecilik haptım. Evlendikten sonra yurt dışına taşındım. Eşim de idari işler ve lojistik müdürü.

Yenibirannee Canım eşim iş sağlığı ve güvenliği uzmanı bende gastronomi mezunu aşçıyım 🥰

Ben aşçılık mezunuyum. Eşim pizzacı. Zaten bir dönem pizzacıda çalışırken eşimle tanışmıştık. Şimdi bir kaç gün sonra kendi pizza dükkanımızı açıyoruz nasipse. Afyonkarahisar’da olanları bekliyorum açılışa 🥰😇🧿

Eşim mobilyacı mutfak dolabı yatak dolabı baza masa şifonyer vestiyer türlü ürünler yapıyor Adana düşünen olursa yardımcı olurum ins orcunmobilya01 bende çocuk gelişimi ve ilahiyat okudum kreşte görev yaptım ama sonra bıraktım

Ben laborantim eşim de biyolog. Sağlıkciyiz yani benzer şeyler. Çalışırken tanıştık evlendik. İş yerinde başka yakın arkadaşa ihtiyaç duymuyorum. Birlikte acilde nöbet tutardık ama malum bebisten dolayı ben mesaiye geçmek zorunda kaldım.

Ben anaokulu öğretmeniyim eşim oto yıkamacı 😀

Yenibirannee bende evlendikten sonra ev hanımlığına geçenlerdenim 😀 eşim de mermerci mermer atölyemiz var hem taş satıp hemde mermerle alakalı her şey yapılıyor