• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Ben ev hanımıyım, eşim mobilyacı dukkanlarimiz var parekende satış,birde üretim olarak mutfak ev tadilatı,inşaatı dekorasyonu yapıyorlar 😂 ek olarak da araç alım satım yapıyor (fazla para olunca) yanlış anlaşılmasın bu elimizde fazla nakit olunca böyle değerlendiriyor anlamında 😂

Gönlümde yatan meslek pilot 👩‍✈️ ama maalesef neyse kdjsksjslsjk 🤣

Eşim bankacı bende Mali Müşavirim 😊 1,5 ay önce bebeğimi kucağıma aldım doğum iznindeyim ama mesleğim gereği evden çalışıyorum. Yani işte çalışmaya çalışıyorum 🤣🤣

Yenibirannee eşim anestezi uzmanı bende paramediğim 7.ayıma gelene kadar medikal şirketinde çalıştım hamileliğimden ötürü bıraktım şimdi bende ev hanımıyım 🫶🏻

Ben hemşireyim aynı zamanda ilk yardım eğitmeniyim eşimde acil doktoru 🙈😊🌺

Yenibirannee ben paramedik + hemşireyim eşim kuyumcu atölyesinde çalışıyor 😊 tam iş yeri değiştireyim dediğim süreçte hamile kaldığım için mecburen hamilelikle ev hanımlığına geçiş yapmak zorunda kaldım ama bebe doğsun biraz büyüsün kpssye çalışmaya devam 😂 5. Kpssde atanırım belki ama daha özele girmem heralde evladıma bakacak kimsem yok

Freyan ailede ingiltetede yaşayanlar varmış çocuk 2 dil bilsin diye bi ingilizce bi türkçe yüklemesi yapmıslsr türkçe sonradan arada kaynamıs gitmiş türkçe anlıyor ama konusamıyordu ingilizce cvp veriyor

Yenibirannee bizimki de öğretmen bende katibim ama ücretsiz izin işine öyle bir alıştım ki işsiz sayıyorum artık kendimi😂😂😂

Ben ve eşim ikimiz de öğretmeniz 😊şuan hamilelik dolayısıyla çalışmiyorum bebis hazirliklarina odaklandım

Yenibirannee selam. Ben bilgisayar öğretmeniyim ama mesleğimi yapmıyorum protez tırnak uzmanıyım. Eşim emlak danışmanı.