• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee uuuu haşimdi olacadi pi dencere fasulye turşusu bol suanli yanında da bir simil misir ekme yemada yanında yat diyrum baska da bisey demiyrum….. 😅sende mi karadenizlisin demek bende karadenizliyim hemde (tam Laz demem babaannem ve annesi iki dilli olduğu için ) samsun,Trabzonlu😅😅

Yenibirannee samsunun neresindensiniz bizimde öyle annem babam samsun Tekkeköy bizde orda doğduk büyüdük ama dedelerim babaannem anneanemler vs. Trabzon Vakfıkebir Akçaabat birde siliksalı lar baya köken derine iniyor babaannemin annesi halen yaşıyor 110 yaşında nenem mesela o iki dil biliyor Trabzonlu valla hi oturur yerduk yetmez uzerinede hamsi yerduk😅

kumru9 ne güzel tesadüf:) biz 19+3 deyiz 🌸 ama ben erken girdim izne , başlamak istemedim🙈

monarosamommy bizde samsun çarşambaliyiz. Eşim de çarşambali 🤣 trabzonunda arakli ve sürmene karışık 🤣 bizde de 102 yasinda dede var. Bizim taraflar uzun yaşıyor sanırım ya 😆😆

NewMom___ ay profil resmini degistirince taniyamadim seni 😆 guzellik uzmani misin sen himmmm begendimm bunu 😁😁😁