• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Fey maşallah barekallah yavrulsrınıza eşim okulda çalışmıyor sadece özel matematik eğitimi veriyor
haftada bir kaç gün kursta ders veriyor sertfikası var ama hiç üstün zekalı öğrenci ile çalışmadı. Bende üstün zekalı bir öğrenci ile çaalışma fırsatım oldu (bn sadece okul öncesi için sertifikaya sahibim) ama öğrencimiz ingilizce öğrenmiş türkçeyi unutmuş (5 yaşındaydı) pek anlayamadım yavrucağı devam edemedik maalesef bnm zekam yetmedi galiba hahahahahhah down sendromlu ve otizümli öğrencilerim ile de özel eğitim ve destek vermiyorum öyle bir yetküm diplomam yahur sertifikam yok kapsamlı bir dal o bnmki yalnızca anaokulunda böyle olan öğrenciler ile ilgilenme ve temel okul öncesi eğitim vermeyle alakalıydı. 🥰🥰

Eşim özel bi şirkette kaptan bende işletme mezunuyum şuan çalışmıyorum geçen ay evlendim 7 temmuzda bu ay hamile olduğumu öğrendim daha çok yeni 🙈☺️🍀

Meliisssaaaa123 ya ne güzel. Sağlıklı besleniyorsunuzdur peki hamile misiniz? Hamileyken de spor yapiyor musunuz kilo aliminiz nasil cok soru sordum 😬 benim yengem zumba hocasi 2 cocuk dogurdu kadin sanki genç kiz gibi 🤓🥴

Yenibirannee çocuk gelişimi mezunuyum ama 10 sene
        gida sektöründe bulundum (turşu fabrikası) daha sonrada muhasebeci olarak iş hayatım sürdü evlenince ev hanımlığına geciş yaptım eşimde çiftçi kendi işinin patronu 🍀🤍

miniskesi bebek olunca insan oyalancak birsey buluyor ama ayaklaninca da cok zor oluyor. Simdiden kolaylıklar diliyorum ev hanımı olarak aramiza hosgeldiniz 😆🥰🤩

Yenibirannee evet hamileyim 23 haftalık 🥰👼 sağlıklı beslenmeye çalışıyorum fakat kilo alımım fazla oldu 😂 bazı şeyleri fazla kaçırdım 🤭 fırsat buldukça egzersiz yapıyorum çalışma saatim biraz fazla geliyor bana 😥 10 hafta sonra izne çıkacağım inşallah 😬

Yenibirannee ya kesinlikle çalışmak🤣 arada atar bile yapıyorsun patronuna🤣 çocuklara yemiyor. Evde iş yemekte yanında hediye🤣🤣
          İşimde tek sevmediğim çok mesai yapıyorduk bir de mühendisler revize ediyor o da sinir bozucu siz çizimi bitirmiş oluyorsunuz müh geliyor şurayı şöyle yapalım yap anasını satim kolaydı sanki🤣🤣

Ben devlet memuru ve halen yüksek lisans öğrencisiyim 🤪eşim teknik bakım uzmanı. Halen çalışıyorum 🥵🙄

Yenibirannee
          Ben kurumsal bir firmada çevre mühendisi ve İSG uzmanıyım.Esimde bir fabrikada mekatronik mühendisi ve metot mühendisi.
          O her gün işe gidiyor.Ben haftada 2 gün ofise gidiyorum hibrit sistemle çalışıyoruz.Yakinda izne çıkacağım için ofise gitme işini haftada 1 e düşürdüm.Cogunlukla evde olduğum icin hamileliğim çok şükür rahat geçiyor.Haftaya yani 37.haftada doğum iznine çıkacağım🌸

esraa1717 ay sağlıkla gelsin inşallah 🤩 bende evliligimin 2. Ayında hamile kaldim. Simdi 2. Bebegimi bekliyorum 🤩