• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Eşim askeri personel ben maliye mezunu ev hanımıyım evin mali işlerinden sorumluyum artık 😅 evlenmeden önce il özel idaresinde muhasebe de çalışmıştım evlilik olunca bıraktım☺️

AyselDemir kolaylıklar diliyorum 3 çocukla size 🤩 hepimiz meslek sahibi olsakda annelik olunca hepsi bir kenara itiliyor 🥰🌸

Zelihaa23 bebis olunca hersey kenara itiliyor baksan 2 karış bile değiller ama anne-babanin bütün hayati değişiyor ne güzel bir mucize 🥰🤩

1prensesannesi__ şu hayatta kore dilini bile merak edip az cok ogrenebildim ama coğrafyayi kafam almiyor nedense 🤣🤣🤣

PinkFreud probleminiz yada derdiniz olunca birbirinizi dinliyor musunuz ay cok merak ettimm 😁😁😁

Kanalize oyle tabiki öncelik bebiss oluyor 😁 hahaha eşinizde direk yunus polis olmuş o zaman 🤣 gözlüksüz aslaaa

Yenibirannee eşim avukat ben icra katibiyim hacizlere çıkıyordum hamile olduğumu öğrendikten sonra başka bir büroya geçiş yaptım yeni yerime alışmaya çalışıyorum 🥲🥲

Yenibirannee ben üst düzey yöneticiyim eşim de lojistik firması sahibi şu an kendi işimiz olduğu için hamileliğimden dolayı evdeyim çalışmıyorum ama bebişi Allah’ın izniyle dünyaya getirip büyütünce tekrar işimin başında olacağım inşallah 💯✍🏻

Yenibirannee uuuu haşimdi olacadi pi dencere fasulye turşusu bol suanli yanında da bir simil misir ekme yemada yanında yat diyrum baska da bisey demiyrum….. 😅sende mi karadenizlisin demek bende karadenizliyim hemde (tam Laz demem babaannem ve annesi iki dilli olduğu için ) samsun,Trabzonlu😅😅