Melikeiyis eşinizle nerede tanıştınız diye sormayacagim 😅😅😅
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Eşim askeri personel bende evlenmeden önce bankacıydım evlenınce tayinim eşimin olduğu ile cıkmayınca bıraktım. Şimdi evin hanımıyım 😂🎉
Eşim jandarmada asker ben de moda tasarım mezunuyum şuanlık çalışmıyorum ☺
Yenibirannee Eşim belediye çalışanı 😅 bende ev hanımıyım 😂😂 bebeğimle ilgileniyorum 23 gunluguz.
- Düzenlendi
Yenibirannee eşim güvenlik sistemleri uzmanı kendi şirketimiz ben de ziraat yüksek mühendisiyim üniversite hocayım suan izinliyim
Yenibirannee Ben hemşireyim 1 yıl kadın doğum ve çocuk servisi, 5 yılda ameliyathanede hemşirelik yaptım, daha ziyade asiste ettim doktorları beyin, laparoskopi, kalp, göz 😁🧠🫀👁️ Şuan isteğe bağlı ev hanımıyım 😄💅💆🏼♀️ Eşim de profesyonel bir dövme ve sanatçısı kendi stüdyosu var 🎨🎨
Yenibirannee eşim inşaat şirketi üzerine kurucu kendi işi yani çoğunlukla duvar kağıdı ile uğraşıyor bende yakındaaa anaaa olcam o işle meşgulüm 🫡🫡
Yenibirannee
ben ögretmen im
eşim askeri personel
Yenibirannee eşim avukat , ben de okul öncesi öğretmeniyim🤗 hamileliğimden dolayı bu sene başlamıyorum tatilde , izinliyim :) Doğumdan sonra nasip🌸🙏🏻
Yenibirannee
Eşim avukat , ben okul öncesi öğretmeniyim 😇 ocakta doğum izni inşallah 11+2 💟🙏
Yenianneperci35
Eşim avukat , ben okul öncesi öğretmeniyim 😇 ocakta doğum izni inşallah 11+2 💟🙏
Yenibirannee teşekkür ederiz 🥰 valla öyle hem hamilelik hem iş zor ama daha zor günler gelicek gibi🤣
Meraba kızlar .Ben orta okulu bitirdim.ailem koymadı okumayı.Şuan 3 çocuk annesiyim.ilk kızım 9 yaşında 2 kızım 1yaş 2 aylık 3 oğlum 27 haftalık karnimda büyüyor 🫣 inşallah Kasım 25 zamanımı koydu doktor.Ben okumayı çok istedim ne yazıki olmadı.Eşim lise mezunu şimdi özel sektörde reklam malzemesi satılan yerde genel müdür .genel olarak her işe bakıyor birde fortif sürücüsü…kuçukluyunden okadar mesleklerde çalisdiki hangi birini yazayım bilmiyorum. Bir zamanlar abulans şoförlüğü bile yapmış.
Yenibirannee Ben fizyoterapisttim, 5 sene kadar özel sektörde çalışıp bunaldım, atanamadım, önüme çıkan ilk memuriyete gidicem dedim polis oldum. 😁 Eşim de komiser.. Şimdilik vardiyalarımız sistemlerimiz hep aynı, şanslıydık, bakalım ilerde birbirimizi görebilecek miyiz 🥲
minikoannesi123
Merhabalar, Normal Anaokulu biraz daha öğretmen merkezli müfredata göre ilerleme oluyor. Tabiki her öğretmen bir değil müfredat dışında da bir çok yeniliği çocuklara göstermeye özen gösteren ince düşünen öğretmenlerde var ama genellikle devlette böyle. Özel anaokullarına gelecek olursak onlarda aynı şekilde okulun kurucusu tarağından hazırlanan sisteme göre ilerliyorlar tabiki görüş ve önerileri de değerlendirerek kendilerinden de çocuklara birşeyler katıyorlar. Devlet ve özel anaokulu planlı çalışıyor. Ama Montessori anaokulu öyle değil herşey spontane gelişiyor bazen tabiki plan yapıyoruz ama her gün çocuklara kağıttan etkinlik yaptırıp oyuncak saati yapmıyorduk. Biz de televizyon,telefon oyuncak yoktu. Yabancı öğrenciler ve öğretmenler sayesinde çocukların dili gelişiyor uzun süre aynı okulda devam eden çocuk İngilizce ve Fransızcayı aktif konuşabiliyordu. 1,5 yaş itibariyle montessori okuluna başlayıp 6 yaşta anaokuluna başlayan bir çok öğrencim 1.sınıftan 3. Sınıfa atladı herşey onlara daha basit geliyor öğrendiği için alt zemin oluştuğu için. Biz daha çok eğitici maria montessorinin önerdiği, tasarladığı oyuncaklarla eğitim veriyorduk. Gün içinde hep İngilizce konuşuluyordu ben 4 yıl boyunca eğitim aldım hatta ikiz İngiliz çocuklarım vardı onların sayesinde İngilizcem gelişti. Mutfak saati, bahçe saati,orman keşifleri, çamur sanatı vs birçok bir eğitim veriliyor. Ama size şunu söyleyim her montessori anaokulu bir değil bu eğitimi hakkıyla yapan,veren nadir yani ben de o nadir okullardan birinde çalıştım. Benim kızım olucak hayırlsıyla ben montessori anaokuluna vermeyi düşünüyorum tabiki şartlar el verirse ve okulu araştırdıktan sonra. Diğer türlü özel anaokuluna veririm ama evde de kendim eğitime devam ederim.☺️🌸Uzun anlattım sanırım,umarım açıklayıcı olmuştur. 🙏
Yenibirannee eşim makine mühendis ben öğretim görevlisiyim
Yenibirannee ben öğretmen o memur
- Düzenlendi
Yenibirannee ikimizde kamu kurumundayız. ben laborant eşim makina ustabaşı yardımcısı :)
Yenibirannee Merhabalar. Ben okul öncesi öğretmeniyim eşim de hemşire 😊
Yenibirannee ben güzellik uzmanıyım ama artık çalışmıyorum eşimde ticaretle uğraşıyor