• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee merhaba 🌸 ben odyometri teknikeriyim işitme merkezim vardı eşimin tayini istanbula çıkınca devrettim şuan hamile olduğum için çalışmıyorum eşim de polis memuru ☺️

Tugbazdmr seni biliyoruz tabikide kuzucum kolaylıklar diliyorum 🌸 bu ara seni görünce direk aklıma 35 geliyor hahaha sen unutsan ben unutmam 😅😅😅

Eşim araba galerileri işletiyor aynı zamanda inşaat sektöründe müteahhitlik yapıyor. Ben de sınavlara girdim bir kaç ay içerisinde nasipse atanmayı bekliyorum benim mesleğimse Zabıt Katibi. Güzel haber bebekle birlikte gelecek benim galiba doğuma da az bir süre kaldı çünkü 🙈😇

Yenibirannee bize paydos yol canım biz her saat çalışıyoruz keşke biz ev hanımlarının maaşı olsa ‘ ev hanım maaşı’ diye ne guzle olurdu

Yenibirannee ben hemşireyim eşimde fabrikada çalışıyor ama evlendikten sora ben ev hanımı oldum suan 8 haftalıgım asıl zor geçen 8. Hafta 😂 ev hanımlıgı bi şekilde atlatılıyor ama bulantı halsızlık beni benden alan kısım 😮‍💨😮‍💨

Ben Türk dili ve edebiyatı mezunuyum öğretmenim yani ama çalışmıyorum malum bizim atamalar çok zor oluyor ücretli de çalışmak istemedim. Eşim de edebiyat mezunu ama o açıktan başka bölüm okudu şükür ondan atandı şu an gümrük memuru 💞

Yenibirannee ben kimyagerim 2018 den beri çalışmıyorum 3 yıldır da ev hanimiyim eşim de fırıncı 🤣🤣 kariyer olarak 3 seneye 2 çocuk sığdırmakla meşgulüm insallah kpss ye çalışıp memur olmak istiyorum

Yenibirannee benim eşiminde toptan mağazaları var kadın giyim üzerine, bende evlenene kadar bankada çalışıyordum evlılık nedeniyle çıktım evlendikten sonra muhasebeye geçiş yaptım 3 yıldır muhasebedeyim☺️ çocukla birlikte ev hanımlığına terfi edeceğim bende😂 sizinkiyle bizim işimiz baya benziyormuş☺️