• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee turşuhanede10
seneden fazla çalıştım inanki en zevkli yaptığım iş. kendin üretiyorsun çok zor ve yorucu ama insanın en azından vücudu yorulup dinlenince geçiyordu ben sonra çıktım babam ile beraber çalışmaya başladım muhasebeci olarak baş ağrısı insanlara laf anlatmak çok zor senelik izni çıkıyorsun dinlenmek için onda bile hesap kitap işler 4 yılımda öyle gecti bende evlenme den önce kendi tursularimizi ben yapıyordum evlendim şimdi kayınvalidem e kendime anneme vs. Kendim yine yapıyorum ve aşırı seviyorum 😅

Yenibirannee kesinlikle canim doğsa da rahat etsem son 24 günüm kaldı hastalıklı gibi hissediyorum kendimi sıcaklarda cabasi 😮‍💨😮‍💨

Yenibirannee eşim sanayide kendi işleri var bende hemşireyim evlendikten sonra da çalıştım ama bebiş için tedavi gördüğüm zamanlarda izin sıkıntı olduğu için ayrılmak zorunda kaldım şuan ev hanımıyım 😂 eğer şu 3-4 ay içinde de bebiş gelmezse tekrar çalışmaya başlamayı düşünüyorum

Sedefdinc hahaha asil zor meslek sizi bekliyor desenize 🤣🤣😅😅😅 sağlıcakla gelsin miniğiniz 🌸

Eşim askeri personel bende evlenmeden önce bankacıydım evlenınce tayinim eşimin olduğu ile cıkmayınca bıraktım. Şimdi evin hanımıyım 😂🎉

Eşim jandarmada asker ben de moda tasarım mezunuyum şuanlık çalışmıyorum ☺

Yenibirannee eşim güvenlik sistemleri uzmanı kendi şirketimiz ben de ziraat yüksek mühendisiyim üniversite hocayım suan izinliyim

Yenibirannee Ben hemşireyim 1 yıl kadın doğum ve çocuk servisi, 5 yılda ameliyathanede hemşirelik yaptım, daha ziyade asiste ettim doktorları beyin, laparoskopi, kalp, göz 😁🧠🫀👁️ Şuan isteğe bağlı ev hanımıyım 😄💅💆🏼‍♀️ Eşim de profesyonel bir dövme ve sanatçısı kendi stüdyosu var 🎨🎨

Yenibirannee eşim inşaat şirketi üzerine kurucu kendi işi yani çoğunlukla duvar kağıdı ile uğraşıyor bende yakındaaa anaaa olcam o işle meşgulüm 🫡🫡

Yenibirannee eşim avukat , ben de okul öncesi öğretmeniyim🤗 hamileliğimden dolayı bu sene başlamıyorum tatilde , izinliyim :) Doğumdan sonra nasip🌸🙏🏻