Eesmaaanur ya çok iyimiss 🥰
Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓
Yenibirannee kız bacım 50 sene sonra ben 78 yaşında olacagim bırak telefon kullanmayı g.tumde don durmaz 😂😂 kim bilir ne hallerde olurum 😂😂😂
Kubrademirli şimdiden kolaylık diliyorum hem ev hem iş yorucu olur gibi 😊🌸
myangelson hahahaha olsun ya bizde belki ajda pekkan gibi oluruz nerden biliyon 🤣🤣🤣 tas bebek gibi gezeriz 🥲
Yenibirannee ben havacıyım, hostesim. Eşim de müzisyen 🥰
Eşim askeri personeldi nişanlılık dönemimizde hep suriyedeyi evleneceğimiz zaman da suriyeye süresiz göndereceklerdi istemedim istifa etti. Şimdi bir şirkette sevkiyat ve depo sorumlu şefi bende hemşireyim 6 yıl mesleğimi yaptım 1.5 yıldırda evliliğe yeni şehire adapte olmak için çalışmıyorum yakında tekrar başlıyorum mesleğime o kadar özledim ki çalışmayı hastalarımı ama bir yandan da tedirginim uzun süredir çalışmayıp çalışmak zor gelirse diye
Yenibirannee daha şimdiden olmayan hastalığım yok 2 gündür evde belim belim diye dolanıyorum yine fıtık azdı galiba ya da adet olacağım bilmiyorum eşim kocakari diye dalga geçiyor 😂😂 yine de pozitif enerci yollayalım bari bir umut 😂😂😂😂
Yenibirannee
Eşim askeri personel 🫡🎖️Ben de anasınıfı öğretmeniyim 4,5 yıl uluslararası montessori anakolunda çalıştım Bursada,ama şu an çalışmıyorum hamile olduğum için ☺️🌸
Ben güzellik uzmanıyım. Gelin türban ve makyaj üzerine yoğunlaştım. Yılda yüzlerce gelin hazırladım 5 sene boyunca ama evlenince biraz dinlenmek istedim ara verdim. Ev hanımlığı yapıyorum şuan yani😂. Eşimde endüstriyel tasarımcı ama okuldan mezun olduğu gibi aile şirketinin başına geçti. Savunma sanayisine parça tedariği sağlıyor. Sanayiciyiz😂
Yenibirannee sağ olun, size de 😊❤️
NesliMomm merhaba, yorumlarda görünce sormak istedim.😊 Montessori anaokulu ile normal anaokulu arasında nasıl bir fark var? Hangisini önerirsiniz?
Yenibirannee teşekkür ederim valla öyle olacak gibi görünüyor bütün çalışan anneler için yorucu oluyor bakalım bende deneyimleyeceğim 🌸
Yenibirannee aynen kuzum🧿☺️
Yenibirannee Estağfirullah sevgiler 🥰🥰
Ben maliye mezunu ve ev hanımıyım eşim özel klinikte muhasebe
Evde ek iş gibi birşeyler arastirdim bı ara ama güvenilir yer bulamadım yapan var mı acaba
İkimizde muhasebeciyiz 😁
Eşim havacılık ve savunma sanayinde bende devlet kurumunda aşçı 😅
Yenibirannee eşimgil tekel bayi işletiyolar ailecek.bende kalıcı oje, protez tırnak yapıyodum 4 Senedir. Ama şuan bende ara verdim işime.çok sıkılırsam arada devamlı müşterilerimi alıyorum yinede
Yenibirannee eşim araç serviş araç alım, satim ben güzelim uzmanı ve saç bakım kaynak vb.