• Öneri
  • Sizin Ve Eşinizin Meslekleri 🤓

Yenibirannee teşekkür ederim valla öyle olacak gibi görünüyor bütün çalışan anneler için yorucu oluyor bakalım bende deneyimleyeceğim 🌸

Evde ek iş gibi birşeyler arastirdim bı ara ama güvenilir yer bulamadım yapan var mı acaba

Eşim havacılık ve savunma sanayinde bende devlet kurumunda aşçı 😅

Yenibirannee eşimgil tekel bayi işletiyolar ailecek.bende kalıcı oje, protez tırnak yapıyodum 4 Senedir. Ama şuan bende ara verdim işime.çok sıkılırsam arada devamlı müşterilerimi alıyorum yinede

Yenibirannee Ben Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim, devlette çalışıyorum. Eşim de kamu kurumunda çalışıyor.

Yenibirannee plan çizip belediye meclis onayına sunmak en kabaca işimiz örneğin tarla bahçe gibi araziler var imarsız buralara farklı ölçeklerde plan yapıyoruz konut alanları, ticari alanlar, sanayi alanları, okul, kamu alanları, yeşil alanlar, yollar vs belli kanun maddeleri ve standartlarla yapılan hesaplamalar doğrultusunda ayrılıyor bu çizimler bu yerin belediye meclisine sunuluyor onaylanırsa harita mühendisleri bu çizimler doğrultusunda kamuya ayrılacak yerleri bırakıp kalanları artık arsa ya çeviriyorlar
Yada mevcut imarlı yeriniz var konut alanı 2 kat ve siz 4 kat iş yeri istiyorsunuz bunun değişikliği için yine bir şehir plancısına belli kanun ve yönetmeliklere uygun ise dosya hazırlatıp yine belediye meclisine sunuluyor
Ben kamuda olduğum için özeldeki plancıların hazırlamış olduğu dosyayı inceleyip eksik yoksa konu ile ilgili meclis üyelerine ve belediye yönetimine bilgi veriyorum onun dışında imar durum belgelerini kontrol ediyorum kendi branşım ile ilgili mahkeme dosyalarına bakıyorum vs

Belediyelerde bizim yer kaç kat , imarı kaç yada bizim tarla imara girecek mi ? Sorularının muhatabıyım 😁

Yenibirannee bende kurumsal sirkette çalısıyordum lcw üretim uzmanıydım evlenince istifa ettiim tammm yeni işe baslayacaktım hamile kaldım erteledim mecburen 🥹 esımde asker

Yenibirannee turşuhanede10
    seneden fazla çalıştım inanki en zevkli yaptığım iş. kendin üretiyorsun çok zor ve yorucu ama insanın en azından vücudu yorulup dinlenince geçiyordu ben sonra çıktım babam ile beraber çalışmaya başladım muhasebeci olarak baş ağrısı insanlara laf anlatmak çok zor senelik izni çıkıyorsun dinlenmek için onda bile hesap kitap işler 4 yılımda öyle gecti bende evlenme den önce kendi tursularimizi ben yapıyordum evlendim şimdi kayınvalidem e kendime anneme vs. Kendim yine yapıyorum ve aşırı seviyorum 😅

Yenibirannee kesinlikle canim doğsa da rahat etsem son 24 günüm kaldı hastalıklı gibi hissediyorum kendimi sıcaklarda cabasi 😮‍💨😮‍💨