Kalendermesrep baskı oluyor sadece , ağrı acı yok asla , ıkınma geliyor belirli aralıklarla . Kabız olunca ıkınmanız gibi düşünün ağrısız😂
Normal doğum korkusu
- Düzenlendi
Minicikkk doğum öyle mucizevi birsey ki 2. Bebeğime hamileyim ilk normal doğumdu buda öyle olur umarım, 2. Olmasına rağmen aklım hayalim almıyor nasıl oluyor diye Rabbim güç veriyor ve mucize gerçekleşiyor 😍🤲 Son dakikalar biraz zorlayıcı olsada sonrasi çok şükür çok rahat bir süreç oluyor
Minicikkk Bizimkiler de son haftalarda köy yerinde gelini tuvalete yollamazlarmış oraya düşer diye bebek 😂
Syda78 neden yapmiyormus tabi ilgilenmek ve o mesakkete girmek istemiyorlar 😬 kes dogra daha kolaylarina geliyor 🤨
Sedadgr boll dikişli derken kaç dikisiniz olmustu ?
AdaKaranfili ayyy ins bnm de 2. Kolay olur darısı bana 2 satte doğummu olur yaw 🤭, bazıları da 2. Doğum daha zor olur diyor bn sizler gibi kolay doğum yapanlardan olurum umarım 😍
Syda78 özelde başka doktor yok mu peki
gmzela1605 bunun yan etkisi vs oluyor mu bende epidural istiyorum da
Seher_okan120820 merhaba, yalancı sancılar ile doğum sancısı arasında çok fark var mı. 37 haftalığım her gün yaşıyorum yalancı sancı ama doğum sancısı korkutuyor beni
Haticeu benimde düzenli bir sancım yok Şuan
Sabah oldu ve geçti
Doktor pzt fitil verip çatı kontrolü yapacakmış duruma göre karar verecekmiş
Bebekte iri dedi sezeryan da olabilir
Kafam bulanık o yüzden
imrnx bende hiç bir yan etkisi
Olmadı
LamiyaCetinkaya
Ben sizin köyün gelini olaydım keşke keşke derdim 😂
Şaka bi yana insallah su gibi sabun gibi kayıp gelir kolay doğum olur hepimiz için Aminnn 😁
Saygi_can
Kesinlikle mucizevi bisey bakalım nasıl bi ilk doğum hikayem olacak inşallah hersey rüya gibi gelir geçer ve kavuşuruz miniklerimize 🙏❤️
karanmom işte motiven😍🥹 korku geçecek tereddütlerin de bitecek 🥹 sağlıkla doğur inşallah 🫶🏻🥹
Nazlimmm evet daha kolaydı hatta bana da suni sanci veriyolardı o sirada kendi sancim basladi birden geldi ve birden sıklaştı çok çabuk oldu açılmam ilk geldiğimde 3 cm filandı artık bağiracak noktata geldiğimde 8 olmuştu 1 saat içerisinde