Syda78 bebeğinizle ilk günden itibaren kimse karışmadan ilgilenmek istiyorsanız kesinlikle normal doğum, sezaryende ilk günler yanınızda birileri olmaz zorunda ve inanın kendi anneniz dahi olsa lohusa psikolojiyle hiiççç çekilmiyor. Geçen sene doğum yaptım yürüyerek girip yürüyerek çıktım doğumhaneden ve ilk günden beri kendim baktım şu an 10 aylık, şimdi yine hamileyim normal doğum istiyorum ameliyattan korkuyorum inş mecbur kalmam 😂 ay bi de epidural kesin öneririm benim acımı kesmedi ama sonrasında kafam bi milyondu baya iyiydi kafası sırf o kafayı yaşamak için yine alabilirim 😂😂
Normal doğum korkusu
plajterligi hahah ne güzel olmuş bakalım bir sıkıntı olmazsa bende normal doğum isterim tabi ki🌸
Syda78
Zayıf biriyim ona rağmen iyi doğurduğunu düşünüyorum. 40+3 de doğurdum. Suni sancı. Sancı çok kötü değildi ama suyumu ebe patladıktan sonra gelen sancılar çok kötüydü. Çok şükür o sancıyı çok uzun bi süre çekmedim doğuma aldılar. Ama yanlış ıkındığım için dikişlerim zor oldu 40 gün de anca toparladım. Dikiş ağrısı bana daha zor geldi. Size tavsiyem doğum anında heyecan yapmayın. Ben ebeleri dinlemedim o acıyla. Bana sancın geldiği an ıkın dediler. Ama bi an önce bitsin diye, gelse de gelmese de ıkındım Buda çok dikişim olmasını sağladı. Ikındığınız anda bağırmayın sadece tuvaletinizi yapar gibi çok güçlü ve uzun bi süre kendinizi sıkın. Bebek çıktıkdan sonra kuş gibi oluyorsun ne acı ne ağrı. Dikiş anında da acı hissetmedim. Ama bi süre sonra dikişlerim ağrısı oldu yürümekde zorlandım. 2. Hamileyim bunda yaptığım hataları yapmam inşallah.
Sinemaki kesikten once uyusturuyorlar o bolgeye igne yapmisti doktor kesmeden once
Dnzglsm_123 aynen öyle canım ben de ne olduğunu bilmedigim icin her ağrida acile gittim ve gına gelmişti gidip geri dönmekten ama gercek sanciyi anladigim an dedim ben bugun doğurucam öylede oldu
Syda78 dogurmak bebegı çıkartmak çok kolay acı hissetmıyorsun tuvaltnı yapar gbi sadece sancı mesele o da suni sancıysa felakt normal kendi sancına dayanblrsn gerçi ben suni sancıyada dayandıysam😂 Hersey o an yasıyorsun ve bitiyor çok ıyı
Ayshe19 böyle okuyup insanlarla konuşunca bi gaza geliyorum olur yaa hallederiz çıkartırım falan diye 🤭 ama böyle 3 5 saniye falan sürüyo sonra yine oturup 😵💫🥹😳🥲 bu modlara geçiyorum 😄😄
Minnak6789 ayy inşAllah yağ gibi kayıverir bişey anlamam😬🤲🏻
K-T özele gidiyorsan eğer her türlü normal doğumu dene derim yapamazsan sezeryana alıyorlar zaten ama devlette mecbursun beni en çok o kısım geriyo
Sinemaki direk canlı canlı keserler mi canım korkma igneyi hissetmiyorsun bile o an can acısından
Syda78 valla 1ay yardımla oturup kalkacagima suni sancı da okey😂 en azından dogumdan sonra hiç bir şeyin kalmıyor sanki dogurmamis gibi kuş gibi oluyo insan sizin karariniz tabi ki ama bence normal doğumdan korkmayın. Ben kendi sancimla doğurdum suniyi bilemem ama sezeryan daha zor ameliyat sonuç olarak