Sinemaki benm ablam girdi doğumuma makası eline alınca one diye bayılıcaktı nerdeyse ama inanın hissetmedim kesti doktor. Kontrolsüz yırtılmaması için dedi. Sonrasında bebek çıkınca zaten kuşsunuz diyorumya dikişi bile hissetmedim 3 4 tane vardı. Hadi dedm bian önce dikte bebeği verin bana 🥰 sonraki 2 gün otururken acıyor biraz ama okadar kötü değildi.

Syda78 sırf korktugm için isteğe bağlı sezeryan olacaktı ama bebeğim ameliyat gününü beklemeden normal olarak doğmayı tercih etti ve şuan iyikide öyle tercih etmiş diyorum çocuğumla rahat rahat ilgilenebiliyorum evimin işini yapıyorum az çok

Dnzglsm_123 tabikide var yalan söyliyemem gercek sancıyı size anlatamam tarifi yok zaten anlayacaksiniz boyle yerinde saydiriyor insani ne kadar 1 dakika da bir gelmeye baslarsa o zaman guzel olur cunku açılma artar ilk 10 dk da bir geldi 1 dakika surdu gecti sonra 5 dakikaya düştü 45 saniye sürdü sonra 2 dakika ve 1 dakika derken belde kopma hissi artı büyük abdest ihtiyacı olur gibi oldu 30 saniye sürüyordu sonra bi rahatlama sonra basa sariyordunuz şöyle birseyde var kimisi hic hissetmiyor bile am ben hissettim taki dogum oldu bildiğiniz kuş gibi oldum ve tüm cektiklerin bitiyor kucagina bir melek veriyorlar 😍

Alipoyraz yani düşününce bile nefesim daralıyor bu mevzuyu, uyuşturulmamış bi yere atılan kesik nasıl hissedilmez bu da doğumun bir mucizesi sanırım🥰 epiduralle mi doğurmuştunuz peki ondan dolayı mı hissetmediniz acaba

gmzela1605 Sevindim. Ağrı ve acı hisleri açılma olana kadar yaşanıyor çatala çökmüş vakti geldiğinde sadece ıkınma hissi oluyor öyleyse. Teşekkür ederim.

Sedadgr 😢😢😢😥çok acı doktorun bilinçsiz hareketi kimbilir ne kadar canınızı acitip sizi yormustur

Saygi_can çok bilinçli bir doktordu 27 senelik doktor gercekten oturmakta bile zorlanmıştım ikinciye hamileyim korkyrm gene 2 ayım kaldı doguma

Syda78 korkmayın kızlar ilk kızım 40+1 de normal oldu bende sezeryandan korkuyordum epidrual bile istemedim sancılar öyle dayanılmayacak gibi olmuyor geldiğinde zor eve aralarda kesildiği için dinleniyorsunuz dus bel masajı iyi geliyor son 6-7 cm açıklık sonrası zorluyor o da zaten doğum gelmiş oluyor bebek çıkınca böyle 100 kg atıp rahatlamış gibi şak diye kesiliyor hafifliyorsunuz 3 dikişim vardı benim mesela dikiş vs sıkıntı olmuyor

Syda78 bebeğinizle ilk günden itibaren kimse karışmadan ilgilenmek istiyorsanız kesinlikle normal doğum, sezaryende ilk günler yanınızda birileri olmaz zorunda ve inanın kendi anneniz dahi olsa lohusa psikolojiyle hiiççç çekilmiyor. Geçen sene doğum yaptım yürüyerek girip yürüyerek çıktım doğumhaneden ve ilk günden beri kendim baktım şu an 10 aylık, şimdi yine hamileyim normal doğum istiyorum ameliyattan korkuyorum inş mecbur kalmam 😂 ay bi de epidural kesin öneririm benim acımı kesmedi ama sonrasında kafam bi milyondu baya iyiydi kafası sırf o kafayı yaşamak için yine alabilirim 😂😂

plajterligi hahah ne güzel olmuş bakalım bir sıkıntı olmazsa bende normal doğum isterim tabi ki🌸

Syda78
              Zayıf biriyim ona rağmen iyi doğurduğunu düşünüyorum. 40+3 de doğurdum. Suni sancı. Sancı çok kötü değildi ama suyumu ebe patladıktan sonra gelen sancılar çok kötüydü. Çok şükür o sancıyı çok uzun bi süre çekmedim doğuma aldılar. Ama yanlış ıkındığım için dikişlerim zor oldu 40 gün de anca toparladım. Dikiş ağrısı bana daha zor geldi. Size tavsiyem doğum anında heyecan yapmayın. Ben ebeleri dinlemedim o acıyla. Bana sancın geldiği an ıkın dediler. Ama bi an önce bitsin diye, gelse de gelmese de ıkındım Buda çok dikişim olmasını sağladı. Ikındığınız anda bağırmayın sadece tuvaletinizi yapar gibi çok güçlü ve uzun bi süre kendinizi sıkın. Bebek çıktıkdan sonra kuş gibi oluyorsun ne acı ne ağrı. Dikiş anında da acı hissetmedim. Ama bi süre sonra dikişlerim ağrısı oldu yürümekde zorlandım. 2. Hamileyim bunda yaptığım hataları yapmam inşallah.

Minicikkk aynı durumdayım 35. Hafta bugün doktorumla karar vermemiz gerekecek ne yapacağımı bilemez durumdayım

Eslemim34 ilkler genelde insana tecrübe oluyor ikinci nasip olursa daha kolay bir nasip olsun🤲🏻♥️