Ebrarkubra ben 27 yaşındayım 3.cocuga hamileyim 3 doktora gittim 3 ü de baglatalim dedi

Hanımlar, (belki bilmeyen vardır) tüp bağlatmak kendini kısırlaştırmak demektir geri dönüşümsüz. Bu da dinimizce haramdır.
Herkesin kendi tercihi ve imtihanı. Ben sadece hatırlatmak istedim.

DCk 10 dakikadan az sürdü kontrolü falan yok en azından bana söylenmedi öyle bir şey

Hakin merhaba, acı oldu mu takılırken ? Ve dokundugunuzda hissediyor musunuz acaba ?

Ozgeislr kızlar hapla nasıl hamile kalınıyor hapı içmeyi falan mı unuttunuz ondan mı oldu

Asure123 bu konuyu ben de araştırdım düşündüğüm için. Anlatmak istediğiniz şey evet belli ama direk haramdır olarak geçmiyor. Alimlerin din konusunda görüş bildirenlerin hiçbirinin ağzından “Haramdır” denmiyor. Sadece hoş karşılanmadığı caiz olmadığı belirtilmiştir. Bu da ilerde pişman olunabileceği hissiyatıyla caydırıcı olması içindir diye konuşulmakta. Yani 5 çocuğu olup 35 40 yaşındaki bir kadının bir daha doğurmak istememesi en tabii hakkı bence. Korunmayı beceremiyorlardır ya da en ufak damlada belki hemen hamile kalıyordur. Sürekli doğuralım mı yani 😊 bence bu konunun artık herkes farkında. Geri dönülmeyen bir yol olduğunun da farkında herkes. Bakılamayacak yalap şalap büyütülecek sokağa salınacak çocuklar gerçekten doğurulmasın. O çocuklara günah başla kimseye değil.

Damla olacak olduktan sonra yapacak bisey yok inanın spiral %98 koruyor diye tercih ettik sonuçta kaydı ve şuan 36. Haftadayiz kavuşmaya az kaldı 🥰

Damla spral kullanmani tavsiye ederim eczaneden hormonlu olanlardan alip taktirabilirsin devlet hastanelerindeki biraz rahatsiz ediyo. Bebis istediginde cikarttirirsin 😄❤️

yesimm0 biraz şans işi mi desek korunmalarda her yöntem de illa gebe kalanlar oluyor

DCk bulunduğum ilin tıp hastanesinde özel muayene olarak gittiğim doktorum taktı 3100 aldım

İki ay oldu bebeğim doğalı doğum sonrası doktorumla konuşmuştum korunma yöntemlerini emzirdiğim için hormonal birşey yapamayız eşin prezervatif kullanmalı korunmak için demişti. Emzirme dönemim bittikten sonra deri altı implantını düşünüyorum spirial her vücut kabul etmiyormuş ve kayma ihtimali var spirial ile hamile kalanları duymuştum deri altı implantı için daha kesin çözüm deniyor ama bakalım. Eşim ikinci çocuk istiyor benim aksime 🙈

Asure123 bence artık teknoloji gelişti geri dönüşümü oluyor diye düşünüyorum ben

Ben doğumdan önce yazz ile korunuyorum jiç sorun yaşamadım 10 sene korudu beni. Ama şimdi 3. Bebiş bu yine hap ile korunurum büyük ihtimalle