Ozgeislr hapı ozellıkle gece içmek gerekıyo daha dogrusu ılıskıdenuc bes saat önce sabah ıcıp gece bırlıktelık olunca çok yapmıyowyanı

Damla dene. Hamile kalırsan yine bekleriz 🤪🤪

Toprakksx1 bende düşünuyorum da bi kac sorum olacak kac yillik ?çıkarttiktan sonra hamile kalmak istesen tekrar olabilir mi?fiyatlari genel olarak ne kadar?

Damla hangi ilaç daha etkili ben uzun bi süre düşünmüyorum

Damla ben doğum kontrol kullanıyordum microgynom diye bir ilaç. Saati saatime içerdim her zaman ama hamile kaldım😂 doktora sorduğumda hiçbir şey %100 korumaz her zaman binde bir de olsa ihtimal vardır dedi🥲 annem sipral kullanıyordu beni doğurduktan sonra. Sorun yaşadığını hatırlamıyorum.

Damla eşim korunmak istemiyor hap iç diyor ama hapla da unutma vs yada unutmasan da korumuyor bazen çok korkuyorum

Damla onu bilmiyorum malesef bende ilk gebeliğimi yaşıyorum doğurduktan sonra korunmayı düşünüyorum ama doktora sormadım daha

Feyzabeyoglu demekki her devlet yapmıyor bn önce devlete sordum kabul etmedi özele geçiş yaptım smdiki doktorum kabul etti yaşım ve üçüncü olduğu için pek bsey demedi

Damla annem bize spirayille hamile kalmış şuan 22 yaşındayım eltim hap kullanıyordu ablam iğne hiç biri çözüm değil ben hiç birsey kullanmadım 3 yıldır sadece geri çekme yöntemi ile korundum şuan hamileyim ama isteyerek oldu hiç birine güven yok en iyisi geri çekilme yaninda destek olarak hap kullanılabilir hersey esinde bitiyor

Hakin işlem kaç dk sürdü bide kontrol u var mı onun 6 ay 1 sene gibi

Damla cilt altı implant var 3 aylik igneler saglik ocaklarida yapiyor sprel var 10 senelige kadar bide kordon baglatma kesin çözüm ben bunu yapicam 3. Gebeligim artik benden bu kadar 🤣

DCk bana sormamışsınız ama ben cevaplayayım daha yeni cumartesi günü taktırdım 4.074 tl verdim

Sibelkrgl ben de doğumdan sonra iyi bir korunma yöntemi olur diye o iyi diye düşünüyordum korktum şimdi

Damla 4 sene yaz tablet kullandım gayet güzel korudu, bebek düşündüğümüz için bıraktım şimdi hamileyim

Gamze4127 bende araştırıyorum doğum yaptım şimdi korunma yolu arıyorum

Aryaakalin şuan emziriyorum ilaç zaten kullanmak istemem spiral benimde aklıma yatıyor