EEEEEEEEL

Damla ben geri çekmeyle korundum. Evlendim 3 yıl aynı yöntemle hamile kalmadım. Sonra çocuk istedik ve oldu. Daha sonra 2 yıl aynı yöntemle korunmaya devam ettim ve hamile kaldım. Simdj kızımla kavuşmama Allah nasip ederse 3 hfta var. Doğumda baglatcam tüpleri. Cnku spiralle hamile kalan 2 3 tanıdığım var. Hap içinde boşuna vücuda hormon yüklemek istemiyom. Prezervatif yara yapıyo. O yüzden baglatcam☺️ Bi de spiral her vücuda uymuyo. Arkadaşım taktirdi pişman oldu

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ebrusrtkpyln fetva vermiyorum. Okuduğum fetvaları aktarıyorum. Bu fetva da fıkıh üzerine ihtisas yapmış Nureddin Yıldız hocanın fetvasıdır. İnanç veya uygulama kısmı sizin tercihiniz

Elfve o konuda bir bilgim yok. Ben geri dönüşümü olmuyor diye biliyorum. Değiştiyse bilgim yok

Damla dua et benide beklemesinler😀 nasıl korkuyorum varya. Bu kadınların işi çok zor gerçekten. İnşallah mukafatimiz kat kat verilir ne diim

Biz de 3 yıl geri çekilmeyle korunduk ama eşinin kendine güvenmesi lazım 😅kendi isteğimizle bıraktık şu an bakalım gebelik bekliyorum hayırlısıyla…

Bsrblr bende yok ama derslerde filan hocalarımız anlatmıştı aynı spiral gibi ama bunda tek avantajı kaydı çıktı akıntı oldu muhabbet i yok doktorunuza danışın yine de spiral de bile bir süre sonra kontrol için gelin deniliyor deri altı implantı 3 yıl diye kaldı aklımda ama dediğim gibi tekrar sorun yani doktorunuza

Dila23 prezervatifle korunan 2 arkadaşım hamile kaldı😁. Hiçbir korunma yöntemi kesin değil. Tüplerini bağlatmada bile hamile kalanlar var allah korusun 😊

Asure123 diyanetin bizzat sayfasindan okudum. Caiz değildir diyor. Haram demiyor.

Asure123 o dediginiz kişinin değilde diyanetin aciklamasina guveniyorum ben. Sonucta haşa Allah değil Peygamber değil o zaat.

Svlyk hayır anlık bi sızı oluyor o kadar uyuşturuluyorsunuz zaten içiniz rahat olsun elinle dokunduğunda minik bi şey geliyor eline ama onun dışında belli bile değil varlığının da farkında olmuyorsun

Feyzabeyoglu caiz değil demek izin yok demek zaten :) yaparsan günaha girersin demek :) neyse siz bilirsiniz. Benlik bir durum yok, ben hoca da değilim. Beni ilgilendirmiyor

Hakin yorumunuz için çok teşekkür ediyorum 🙏🏻🌼