Damla cilt altı implant var 3 aylik igneler saglik ocaklarida yapiyor sprel var 10 senelige kadar bide kordon baglatma kesin çözüm ben bunu yapicam 3. Gebeligim artik benden bu kadar 🤣

DCk bana sormamışsınız ama ben cevaplayayım daha yeni cumartesi günü taktırdım 4.074 tl verdim

Sibelkrgl ben de doğumdan sonra iyi bir korunma yöntemi olur diye o iyi diye düşünüyordum korktum şimdi

Damla 4 sene yaz tablet kullandım gayet güzel korudu, bebek düşündüğümüz için bıraktım şimdi hamileyim

Gamze4127 bende araştırıyorum doğum yaptım şimdi korunma yolu arıyorum

Aryaakalin şuan emziriyorum ilaç zaten kullanmak istemem spiral benimde aklıma yatıyor

Elfve hap ile hamile kalan çokmuş 2 taraflı korunmak lazım 😒

snyulk spiral+prezervatif mantıklı gibi geliyor bana

Kiwitoveannesi 1 doğum yaptım ve çok çok zor geçti tam iyileşmeden yeniden olmasından korkuyorum eşime bırakamam tamamen ne olur ne olmaz

MNisa-18 emziriyorum şimdi ilaç kullanamam sanırım

Damla tabi biraz eşe de bağlı düşünmesi lazım bakabilirmisin bakamazmisin

Damla Diane kullandım 5 buçuk yıldır tavsiye ederim. İlacı bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım

HavvaNur kilo alimi vey regl duzensizligi gibi olumsuz bir etkisini gördünüz mü acaba ?

Ebrarkubra ben 27 yaşındayım 3.cocuga hamileyim 3 doktora gittim 3 ü de baglatalim dedi

Hanımlar, (belki bilmeyen vardır) tüp bağlatmak kendini kısırlaştırmak demektir geri dönüşümsüz. Bu da dinimizce haramdır.
            Herkesin kendi tercihi ve imtihanı. Ben sadece hatırlatmak istedim.