• Öneri
  • Bebiş Hazırlıkları 🤱

fizikcianne, başlığı Kaçıncı haftada kıyafetleri yıkayıp ütülediniz olarak değiştirdi.

fizikcianne ben 12 de yıkadım hepsini ütüledim katladım ama ayırmadım çantalara hepsini hurca koydum oğlum 1.5 yaşında ondan fırsat bulup yapamıyorum 20 haftalık olduk Allah nasip ederse kullanmayı da inşallah

30 haftada yapmayı düşünüyorum valizin içine huçlayıp koyarsam hiç bişi olmaz

fizikcianne valla 32 de yaptım son aylar eğil kalk göbek büyüyor erken yap kaldır sende maksat yıkanıp ütülensin

fizikcianne 36 haftamda Odasını benim ve oğlumun ihtiyaçlarının hepsini aldım 37 Haftamızda Kıyafelerini yıkadım ütüledim 38 e kadar net bitti çantamızda 38+1 de doğum yaptım

fizikcianne 30.haftada herseyim hazır bitmiş hale geldi hastane çantamıda organizelere koydum sadece bavula koymadım. 33e girmek üzereyim şimdi bu saatten sonra zor olurmuş iyiki yapmışım 😌

fizikcianne ben 35 deyim yıkadım ütüledim yerleştirdim bi çanta hazırlamak kaldı ama benim iki hafta belki erken olur diye de bu hafta yaptım bence 36 da hazır olmalı herkesin ne olur ne olmaz

34+5im dün yıkayıp ütüledim bugün de hastane çantalarımızı hazırlıcam inşallah

Aleyna4161 kızz tam olarak çantanıza ne koyuyosunuz detaylı yazsanıza ben 21.haftaya giricem eksiklerim çok not tutarak alıyorum da genelde luzumsuz kullanmayacağım bişi olmasın diye bilgilendirinn bari😃