[silindi]
Şuan 30+4 haftalığım Malesef daha hiçbişi yok ortada
Şuan 30+4 haftalığım Malesef daha hiçbişi yok ortada
fizikcianne tek başımayım ağırlaşıp yapamam diye kıyafet yıkamayı üyülemeyi24-25de yaptım. Birde kıyafetlerimiz hazırdı beklemedim o yüzden. Ama çanta vs hazır değil 30.haftadayım haftaya başlamayı düşünüyorum
fizikcianne 31 de hazırladım hepsini 34 e kadar bitmeli bence🫠
35+2 bugün bitti çok şükür hepsi hazır. Baya yorucu oldu ama
fizikcianne kıyafetleri 28 gibi yıkadım ütüledim odası daha gelmedi 34deyim bir hafta içinde de odasını düzcem sonra her şey hazır bitmiş olcak😂
31 haftamda yapmaya başladım 33 haftada bitirdim biz hazırız 🥰
fizikcianne 32 de başladım yavaş yavaş yıka ütülr eksikler çıkıyor felan derken şu an 34 deyim bir iki güne kadar bitecek herşey
32+5 deyiz dün yıkadım herşeyi bugün de ütüleyip çantasını hazırladım puseti beşiği yanyana koydum üstüne çarşaf örttüm tozlanmasın diye
fizikcianne erken doğum riskim var 32 hafta hazırız
fizikcianne 32. Haftada herşeyimizi hazır ettik kafamız rahat olsun diye iyi ki de yapmışım şuan 36 haftalığım halim yok yapacak
fizikcianne yapmayın ikinci gebeliğim 32 gibi yapın zaten yaz mevsimi her yer tozlanıyor tavsiyem size biraz geç yapın
fizikcianne son 24 günümüz kaldı dün akşam yıkadım kuruttum bugün çanta hazırlıycam. Erken yapmadım ben hazırlıklarını
fizikcianne erken doğum riskim var. 32 haftalığım. Bugün başladık :)
fizikcianne sanırım 26dan beri diğer çocuklarımın kiyafetleri i zıbın vs yıkadım utuledim. Birkaç hafta. Birkaç kıyafet aldım utuledim astım şimdi yeni beşiğini. İçindeki kenarlık çarşaf Birkan kiyafet yıkayıp utulicem 33fafta bitti kendime lohusa takımı ve çamasir alicam.onlari hazirlicam yanlı,Z ilk defa bukadar agirlastim bir iki hafta içinde cantamida hazirlarim Allah nasip ederse sonra yatmak istiyorum. Bir yandanda iki oğlumun okulu için hazırlıklar için gidip geliyorum çok yoruldum iyi hissetmiyorum Allah hepimize yardım etsin
fizikcianne 36+4 daha dün yaptım ama hala tam bitmedi yapıyorum yapıyorum bitmiyor 😂 önceden yapın kesinlikle
dilaraRecep cnm cinsiyet bellimi
__mom1
Kız ne cam silmesi otur aşağı Allah korusun yapma öyle şeyler
fizikcianne 34. haftada yaptım suan 35. haftadayız, haftayada doğum çantası hazırlamaya başlayacağım
-Mercimek-4 sildim ama içleri elimle siliyorum dışları mopla sildim bizim duvar full cam çıkıp silecek bir yer yok zaten 😅 yine de çok yoruldum tek odanın camı normal evlerde 4cama bedel 😵💫😵💫😵💫
Bebekbeklrkn 1.kızdı 2 numara erkek 😂