fizikcianne sanırım 26dan beri diğer çocuklarımın kiyafetleri i zıbın vs yıkadım utuledim. Birkaç hafta. Birkaç kıyafet aldım utuledim astım şimdi yeni beşiğini. İçindeki kenarlık çarşaf Birkan kiyafet yıkayıp utulicem 33fafta bitti kendime lohusa takımı ve çamasir alicam.onlari hazirlicam yanlı,Z ilk defa bukadar agirlastim bir iki hafta içinde cantamida hazirlarim Allah nasip ederse sonra yatmak istiyorum. Bir yandanda iki oğlumun okulu için hazırlıklar için gidip geliyorum çok yoruldum iyi hissetmiyorum Allah hepimize yardım etsin
Bebiş Hazırlıkları 🤱
fizikcianne 36+4 daha dün yaptım ama hala tam bitmedi yapıyorum yapıyorum bitmiyor 😂 önceden yapın kesinlikle
dilaraRecep cnm cinsiyet bellimi
__mom1
Kız ne cam silmesi otur aşağı Allah korusun yapma öyle şeyler
fizikcianne 34. haftada yaptım suan 35. haftadayız, haftayada doğum çantası hazırlamaya başlayacağım
-Mercimek-4 sildim ama içleri elimle siliyorum dışları mopla sildim bizim duvar full cam çıkıp silecek bir yer yok zaten 😅 yine de çok yoruldum tek odanın camı normal evlerde 4cama bedel 😵💫😵💫😵💫
Bebekbeklrkn 1.kızdı 2 numara erkek 😂
fizikcianne ben de 28 de yaptım valla bi hafta önce en azından kafam rahat oldu her ihtimale karşı
fizikcianne 34 deyim yeni başlıyorum
35+3 haftaligim anca yıkadım utuledim çantaya koyması kaldı
Hamileanne utulenipkatlanip dolaba konan seyin nesi kirisacak bisey olmaz. Ayrica okadarda sakinmak iyi degil toz bu heryerde karsisina cikcak cocugun siz en alt arkada duran kiyafetide sonucta aylar sonra sirasi gelince giyene kadar duruyor sonucta bisey olmaz yani
Ben 29 haftada herseyi yikadim utuledim yerlestirdim ne olur ne olmaz iyice agirlasmadan yapayim dedim iyikide yapmisim herseyimiz hazir simdi hic bisey yok yapacak havalar sicakladi ayaklarim sisiyor agirlastim simdi olsa fenalik gelirdi hepsini yaparken .
34+3
33 haftalikta yaptım. Sonra daha çok agirlasacağım için sıcaklar da zorlamasın diye hallettim. Hurç içine yerleştirdim tozlanmasin diye. 36 haftada da çantamı hazırladım ve eşyaları dolabına yerleştirdim
64Demet64 katılıyorum nezaman yıkarsan ütülersen olur hiçbişeyde olmaz sonuçta kapalı dolapta durucak
fizikcianne 26 oldum hala tık yok bende sıcaklar bi geçsin bakalım 🥲
Bende 32 deyim daha başlamadım😁
fizikcianne 25 😅
fizikcianne valla bana kalsa 36’dan sonra başlayacaktım ama eşimin ısrarı üzerine 34’te başladım. Bugün 3. Gün hala bitmedi işler 😄
fizikcianne ay yapın . İlerleyen haftalarda daha zor oluyo . 34. Haftadayım 3 gündür yıka ütüle bitmedi daha 😄
fizikcianne yarın yıkayacağım nasipse haftasonuda ütüleyip yerleştireceğim 33 haftalık olmuş olacağız 🌸