fizikcianne ben 32.haftada yaptim daha fazla agirlasmadan yapmanizi tavsiye ederim sonra zorlayici olabiliyo🌸
Bebiş Hazırlıkları 🤱
Bugün 34+2 oldum 30. Haftada yıkayıp ütülemeye başmalıştım bugün de annemle odasını düzenledik hastane çantamı hazırladık yine eksikler bitmiyor tabi birkaç eksiğim var hastane çantama ekleyip kapatacağım ☺️
fizikcianne 36+2 bugün ütü yapmaya fırsatım oldu hafif ağrılar gelince korkudan napacagimi şaşırdım 😅 hazırda çantam yok üstelik 21 aylik bir de kızım var siz siz olun 32de hazır olsun rahat olun
fizikcianne ben 34 girdin riski bir hamilelik yoksa
fizikcianne 36. Haftamdayım 1 kaç gün oldu hazırlıkşarı tamamladım ☺
fizikcianne ay ne kadar erken o kadar iyi benim herseyim son haftalara kaldı perişan oldum. 30 lu haftalardan sonra hiç ummadığınız bir anda ağırlaşıyorsunuz ya da farklı sorunlar eşlik edebiliyor . Benim 35. Haftada kaşıntı ve ciddi ödemler başlayınca anladım ne kadar gec kaldığımı cünkü hiçbirşey yapmaya gücüm yoktu. Erkenden başlayın bence
fizikcianne ben 37 de valizi hazırlayıp koymuştum bugün 38+1iz iki gün sonra doğuracağım inşallah hayırlısıyla
04elzm-9 ilk doğumum olacak hayırlısıyla🤲❤️
fizikcianne 32 haftada yıkadım ütüledim 34. Haftada çantasını hazırladım. 35. Hafta ev temizledim. Yarın 38. Hafta olacağız odasını son bir kez daha temizleyip kapatacağım
Busrata33 bende aynı haftadayım benim de erken doğum riskim var sizinki neyden dolayı?
AslanMerak gebelik kolestazı değerlerimin çok yüksek olması,sizin
Busrata33 rahim ağzı kısalığı
__mom1
Maşallah sana kardeş 😂
AslanMerak
Ne kadar rahim ağzınız
fizikcianne 33.haftada yaptım 5 günümü aldı resmen hiç kolay değil annem yaptı çoğu şeyi bir de
fizikcianne 34. Haftada bitti herşey sadece hastane çantam kaldı 🥰
-Mercimek-4 14 mmdi bugün kontrolde 29 mm olarak ölçüldü progestan kullanıyordum onun faydası oldu diye düşünüyorum
AslanMerak
Benimde 22 mm 32 ye girdik şükür bende progestan kullanıyorum Allah yardımcımız olsun
fizikcianne 30 haftalık oldu bu hafta ben de yıkadım ütüledim hastane çantasını hazırladım kafam çok rahatladı 🥰