fizikcianne ben 30 da tamamen hazırlamıştım iyi ki de hazırlamışım şu an 35 teyim ve bulaşık zor yıkıyorum göbekten😅 bir anda kocaman oldu. Hazırlayıp dolaba koyarsanız bir şey olmaz bence 🤷🏻♀️ benim sadece beşik falan bir posta silinecek açıkta durduğu için onu da annem yapacak zaten hayatta yapamam. Bir de mesela dün çok sancım vardı adet sancısı gibi hemen valizi alıp gittik doktora ne olur ne olmaz diye. Yalancı sancıymış ama gerçek de olabilirdi🤷🏻♀️
Bebiş Hazırlıkları 🤱
36+3 daha hiçbir şeyim hazır değil 😅çantasını hazırlamadım beşiği bebek arabası alınacak daha evde bile değilim yola çıkılıp evime gidilip bir güzel doğum temizliği yapılcak birde 🥲😅
Aleyna4161 29da bitirdim bende
fizikcianne 33.haftadayım kıyafetleri yıkandı bugün ütüleyip hazırlayacağım inşallah hastane çantamızı
fizikcianne ilk bebekte 33. Haftada hazırladım iyiki o zaman yapmışım 36 da bebeğim doğmuştu ,bundada 33 te falan hazırlarım
31+1 deyim henüz dolap ve çekmecesi kurulmadı odası tamamlanınca başlayacağım bende inşallah yıkayıp ütülemeye daha bir sürü iş var ev temizlenecek falan ama herkes acele etme hallolur diyor 😂 ya ben tez canlıyım yada onlar çok rahat 😂
fizikcianne 35. haftadayim daha alışveriş bitmedi,36 ya kadar yıkayıp ütüleyip hazırlayacam inşallah
fizikcianne çok geç kalmayın 35 ten sonra insan ağırlaşıyor hele alışveriş hiç cikilmiyor
fizikcianne 29. Haftamdayim hepsini makinaya attım kuruttum ütüsü birde yerleştirmesi kalmış benim ki kişiden kişiye değişir yapma süresi ben agirlasmadan birmtirmek istiyorum birde anı misafir gibidir ne zaman olacağı belli olmaz 🥰🙏🏻
fizikcianne 27 haftaligim daha hicbir sey almadım😊
Lindam06 o zaman yapın tabiki riskliyseniz
fizikcianne 29 haftalık herşeyi hazırladım hastane çantası dahil. Bebiş bu belli mi olur ne zaman geleceği 🙈
35 te hazırladım herşeyini erken doğum riski vardı 38 olduk bir hafta sonraya gün aldık bakalım ilk gebeliğimde hazırlamamıştım 36 haftada acil sezeryana alınmıştım bunda hazırım bekliyorum
Gamzenig benimde 32 gözüküyor uygulamada aynıyız bnde kıyafetleri yavas yavas hurclara koymaya başladım tabi eksikler var kargoda gelicek
fizikcianne 31. Hafta da yıkadım 32. Haftada ütüledim. 34. Haftadayız ev temizliği yapılıyor çünkü bebişim erken gelmek istiyor ağrılar sancılar bizi zorluyor.
fizikcianne 30 . Haftadayim bugün başladım yıkmaya felan
fizikcianne 34. Haftamda yıkadım ütüledim hastane çantalarımızı da hazırladım. Açıkçası çok zorladı göbüş beni çok yoruldum. İmkanıniz varsa daha erken haftalarda hazırlayın derim
fizikcianne 43
mekselinaa valla canımın cektigi her şeyden yedim ama temiz ve güvenilir yerlerden. Çünkü bir ara canım aşırı derecede cips hamburger zararlı şeyler çekti gerçekten. Bence fazla kasmaya gerek yok insanız sonuçta sakının göze çöp batar hesabı düşünüyorum