Bsrakrk ay vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum hep 36+2 yiz haftaya çatı muayenemiz var doktor hiç doğum ile ilgili bir şey konuşmuyor konuşmaması da normal ne zamam geleceği belli olmadığı için 😂 bugün nst ye girdim sancım resmen 0 idi hiç sancının s si yok yani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😂

Bsrakrk evet devlet takipliyim ama suyum da fazlaymış bilmiyorum ki bakalım şu an için bi sancı belirtisi yok beklemedeyiz

bsrabrna normal olsun istiyorum ama bu belirsizlik insani cidden cok bunaltiyoor 🤦 benimde hic cikmiyor sancim gelesi yok minnoşlarin bu sicaklarda gelip napcaklar icerde keyifleri iyi heralde 😂😂

Aggg bebişler için en hayirlisini beklemekten baska caremiz yok 🙏😅

@Bsrakrk bende 38+3 oldum. Dün çatı muaynesi yapıldı hiç açılmam yokmuş🥲 okadar yerleri siliyorum eğiliyorum ama 40 ı beklerim sanırım🤭 ama bugün yoğun akıntım var bide halsizim uyumak istiyorum sürekli 🙂

EzoAlya bende pilates topundan inmedim kac gundur surekli yuruyus egilip kalma hareketleri vs yaptim ama olmayinca olmuyor demek kiii 🤷 halbuki cok umutluydum acilma vs olcak diye 😂

EzoAlya 40 ı bulursakta kilosu artıyor işte bebeklerin hayırlısı olsun bakalım bugün bende de aşırı bu halsizlik ve uyku hali var gece pek uyuyamadım şu an da sanki bi sancı girdi karnıma

@Bsrakrk ne güzell doğumun kolay olur iştee🫠 benim ilk doğumumda hiçbir belirti yokken birden suyum gelip gitmiştim. Ayy hayırlısı artık son günler 🥰

EzoAlya ay inşallahh hepimizin kolaylikla dogumu olur 🙏🙏🙏 sanci acilma vs olmadan direkt su gelebiliyor mu ben pek bilmiyorum ilk gebeligim😅

@Aggg benim bebiş 3080 kg şuan. İlk bebeğim 1990 doğmuştu. Normal doğum yaptığım için şuan bi sıkıntı yok bakalım. 😌ama artık doğsun istiyorum uyuyamıyorum gece hiç😞

• Aggg bunu yanıtladı.

Bsrakrk bende aynı şeyleri yapıyorum bir haftadır benim açılmama bile bakmadı 🤣🤪🤪

@Bsrakrk tabikii canımm benim suyum gelmişti işte 38+5 dim 5 sene önce😁 ozaman okadar rahattım kii duş aldım falan sonra gittim hastaneye baktı sancım gelince açılmalarım oldu 4 saatte doğurmuştum🫠

EzoAlya bende aman aman yemediğim halde nasıl bu kadar kilo aldı hiç anlamadım bir hafta da 400 gram almış ağırlaştım o yüzden baya karnım da sanki bi tık aşağı düştü gibi hissediyorum

Bsrakrk bu gün bende çatı muayenesi oldum😏38+5 ama sıfır açılma o kadar da yürüyorum ya

Bsrakrk olacağını bilsem yapacmda sıfır açıklıkla zor 🤣senin randevun ne zaman bi dahaki