1. Haftada açılma beklemek için biraz erken değil mi? Hayir 40. Haftadayim 0.5 cm açılmam varmış yok bile diyebiliriz hatta🤣

Bsrakrk bende 38+6 oldum dün doktor bir parmak açılma var dedi ama kilosu 3600 olduğu için haftaya yine gidicem kilosu artmış olursa muhtemelen normal doğum ihtimali kalmayacağı için sezeryan günü verebilir

Aggg devlet takipli misin benim doktorda kilosu artarsa sezeryan yapariz dedi ama once normali denettiriyolar sanirim ona gore sezeryana aliyorlarmiş

• Aggg bunu yanıtladı.

Bsrakrk ay vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum hep 36+2 yiz haftaya çatı muayenemiz var doktor hiç doğum ile ilgili bir şey konuşmuyor konuşmaması da normal ne zamam geleceği belli olmadığı için 😂 bugün nst ye girdim sancım resmen 0 idi hiç sancının s si yok yani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😂

Bsrakrk evet devlet takipliyim ama suyum da fazlaymış bilmiyorum ki bakalım şu an için bi sancı belirtisi yok beklemedeyiz

bsrabrna normal olsun istiyorum ama bu belirsizlik insani cidden cok bunaltiyoor 🤦 benimde hic cikmiyor sancim gelesi yok minnoşlarin bu sicaklarda gelip napcaklar icerde keyifleri iyi heralde 😂😂

Aggg bebişler için en hayirlisini beklemekten baska caremiz yok 🙏😅

@Bsrakrk bende 38+3 oldum. Dün çatı muaynesi yapıldı hiç açılmam yokmuş🥲 okadar yerleri siliyorum eğiliyorum ama 40 ı beklerim sanırım🤭 ama bugün yoğun akıntım var bide halsizim uyumak istiyorum sürekli 🙂

EzoAlya bende pilates topundan inmedim kac gundur surekli yuruyus egilip kalma hareketleri vs yaptim ama olmayinca olmuyor demek kiii 🤷 halbuki cok umutluydum acilma vs olcak diye 😂

EzoAlya 40 ı bulursakta kilosu artıyor işte bebeklerin hayırlısı olsun bakalım bugün bende de aşırı bu halsizlik ve uyku hali var gece pek uyuyamadım şu an da sanki bi sancı girdi karnıma

@Bsrakrk ne güzell doğumun kolay olur iştee🫠 benim ilk doğumumda hiçbir belirti yokken birden suyum gelip gitmiştim. Ayy hayırlısı artık son günler 🥰

EzoAlya ay inşallahh hepimizin kolaylikla dogumu olur 🙏🙏🙏 sanci acilma vs olmadan direkt su gelebiliyor mu ben pek bilmiyorum ilk gebeligim😅