EzoAlya bende pilates topundan inmedim kac gundur surekli yuruyus egilip kalma hareketleri vs yaptim ama olmayinca olmuyor demek kiii 🤷 halbuki cok umutluydum acilma vs olcak diye 😂

EzoAlya 40 ı bulursakta kilosu artıyor işte bebeklerin hayırlısı olsun bakalım bugün bende de aşırı bu halsizlik ve uyku hali var gece pek uyuyamadım şu an da sanki bi sancı girdi karnıma

@Bsrakrk ne güzell doğumun kolay olur iştee🫠 benim ilk doğumumda hiçbir belirti yokken birden suyum gelip gitmiştim. Ayy hayırlısı artık son günler 🥰

EzoAlya ay inşallahh hepimizin kolaylikla dogumu olur 🙏🙏🙏 sanci acilma vs olmadan direkt su gelebiliyor mu ben pek bilmiyorum ilk gebeligim😅

@Aggg benim bebiş 3080 kg şuan. İlk bebeğim 1990 doğmuştu. Normal doğum yaptığım için şuan bi sıkıntı yok bakalım. 😌ama artık doğsun istiyorum uyuyamıyorum gece hiç😞

• Aggg bunu yanıtladı.

Bsrakrk bende aynı şeyleri yapıyorum bir haftadır benim açılmama bile bakmadı 🤣🤪🤪

@Bsrakrk tabikii canımm benim suyum gelmişti işte 38+5 dim 5 sene önce😁 ozaman okadar rahattım kii duş aldım falan sonra gittim hastaneye baktı sancım gelince açılmalarım oldu 4 saatte doğurmuştum🫠

EzoAlya bende aman aman yemediğim halde nasıl bu kadar kilo aldı hiç anlamadım bir hafta da 400 gram almış ağırlaştım o yüzden baya karnım da sanki bi tık aşağı düştü gibi hissediyorum

Bsrakrk bu gün bende çatı muayenesi oldum😏38+5 ama sıfır açılma o kadar da yürüyorum ya

Bsrakrk olacağını bilsem yapacmda sıfır açıklıkla zor 🤣senin randevun ne zaman bi dahaki

Bsrakrk bugün muayene oldum 39+6 yız açılmam 2 cm varmış ama hiç sancı çıkmıyor pazartesi yatış suni sancı verilecek bakalım

Bsrakrk bosver kz ne kdr gec o kdr iyi 😂 biraz daha buyumus olacak icerde iste inşaallah 😂

Bsrakrk 37+3üm 3 cm açıklığım var bebek kanala da girdi aşırı rahatsız eden mide bulantısı ve sancılar var ebe aramıştı bugün hareketlerinde azalma olursa gel diye hareket de hissetmiyorum sağlık ocağına gidesim var bu sıcakta oraya gidilmiyor daha da kötü napıcam bilmiyorum 🥲