Bugun kontrolum vardi ama hic acilmam yokmuş ne yapmak lazim kizlar ya artik dogurmak istiyorum 🥺🥺

Bsrakrk bende 38+4 oldum bu gün hiç hareketlenme bile yok bi an önce doğsun istiyorum artık 🙄

Bende 38+3 cumartesi çatı muayanesi olucam ilk kez ama sıfır belirtim var doğuma yaklaşmış gibi değilim hiç :(

derya61_ anlık bi acı oldu kendini kasmaktan o da bence. Bugun hem kendi doktorum hem de dogumhanede bakildi yani 2 defa bakildi ikiside kafamizda buyuttugumuz gibi bi aci degil

Bsrakrk 40+ da hiç acilmam yoktu. 2 gün doğum sancısı çektim. Yine açılmadı. Sezeryanla doğum yaptım sonra. 😅

1. Haftada açılma beklemek için biraz erken değil mi? Hayir 40. Haftadayim 0.5 cm açılmam varmış yok bile diyebiliriz hatta🤣

Bsrakrk bende 38+6 oldum dün doktor bir parmak açılma var dedi ama kilosu 3600 olduğu için haftaya yine gidicem kilosu artmış olursa muhtemelen normal doğum ihtimali kalmayacağı için sezeryan günü verebilir

Aggg devlet takipli misin benim doktorda kilosu artarsa sezeryan yapariz dedi ama once normali denettiriyolar sanirim ona gore sezeryana aliyorlarmiş

• Aggg bunu yanıtladı.

Bsrakrk ay vallahi bende aynı şeyi düşünüyorum hep 36+2 yiz haftaya çatı muayenemiz var doktor hiç doğum ile ilgili bir şey konuşmuyor konuşmaması da normal ne zamam geleceği belli olmadığı için 😂 bugün nst ye girdim sancım resmen 0 idi hiç sancının s si yok yani sevinsem mi üzülsem mi bilemedim 😂