Dogana bak işte iyii bişi değill ahhaha hamilelikten istediğin verimi alamıyorsun ahdjwhehw

Saygi_can inşallah bacım bekliyorum merakla 😂😂

KumCi 10+2 yim bende de gobus yok. Suan icin olmasin istiyorum gobus. Cunku 4 eltim var. Esimin akrabalari da cok nazar deger

BurcuArya35 keşke spor yapmasaydım gebelikten önce ahahaha belki de bu yüzden geç çıkacak 😂😂

KumCi ilk bebeğimde 7. Ayda belli oldu ve hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksikle doğuma gittim doğumdan sonra tartildigimda 10 kilo gitmişti bile şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum karnım 5. Ayda belli olmaya başladı ve şuan hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiğim bakalım sonra ne olacak

Ebrusamet07 ben de hiç alamadım ya doktor da dedi şimdiden sonra alman lazım diye iki gün iyiyim bir kilo alıyorum bir gün kusmaktan yemek yiyemiyorum o kiloyu veriyorum böyle böyle geldik 4.aya

KumCi çok normal :) herkes bir olmayabiliyor 7 aylık oldum yeni yeni dışardan görünmeye başlıyor

Cansucaf1 ne biliyim benden büyük göbüşlüleri görünce üzüldüm ahahaha

KumCi ben doğuma gittiğimde kimde 9 aylık olduğuna inanmazdı 6-7 aylık kadardı görünüşü demek ki iç karnım genişmiş anneminde karnı büyümemiş bence daha iyi ağırlık çok olmuyor hemde çatlaklar az oluşuyor 😇 ikinciyi bekliyoruz şimdi de aynı gibi 6ay dolmak üzere ama 4 aylık gibiyiz 🙂

KumCi ben 24 haftalık oldum gören sen hamilemisin nerde karnın diyo sen daha tee nerdesin dur daha bakalım .. herkes aynı olmaz 😂bebek sağlıklı gelişiyorsa tmm dır

KumCi Öyleymiş valla canım daha 3.ay ama karnım var 12.hafta düşün yani ilki 19da yoktu

Ftkn insan korkuyor ya göbüşü çıkmayınca 🥲 dün gördüm bacak bacak üstüne atmış yatıyordu 😂😂

momness gelişiyormuş dün gördüm içim rahatladı 😮‍💨😮‍💨

KumCi iç karnınız genişse göbüşünüz geç çıkabilir iç karnı dar olanların göbüşü biraz daha erken çıkabiliyo 😊 benim 15 haftalıkken top gibiydi 👣 şimdi 29+4 haftalığız dışardan gören doğum ne zaman diye soruyor 🥰

KumCi millet karnım çıkmasa rahat etsem diyor sen karnım çıksın diyorsun 😂 34+3üm 3 hafta sonra doğurucam inşallah diyorum 3 haftada genişlemez karnım şuan olduğum yerde kaplumbağa gibi dönüyorum çünki 🤣

Youngmotherr ahahahaha genelde göbüşü çıkmışlar isyan ediyor benim gibilerin gözü yaşlı 🥹 Allah hayırlısıyla da kucağına almayı nasip etsin 🤍🤍

KumCi 18 haftalık olcam. Benimde gobus belli değil. Ama zaten kilolu olduğum için belli olmuyor bence 😄henüz kimse göbeğimden hamile olduğumu fark etmedi. Söylemezsem bilmiyorlar