Hamileanne ay çatlasın vallahi hiç umrumda bile değil 😮💨😂🥰
Hala göbüş yok 😭
KumCi 10+2 yim bende de gobus yok. Suan icin olmasin istiyorum gobus. Cunku 4 eltim var. Esimin akrabalari da cok nazar deger
BurcuArya35 keşke spor yapmasaydım gebelikten önce ahahaha belki de bu yüzden geç çıkacak 😂😂
KumCi ilk bebeğimde 7. Ayda belli oldu ve hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksikle doğuma gittim doğumdan sonra tartildigimda 10 kilo gitmişti bile şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum karnım 5. Ayda belli olmaya başladı ve şuan hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiğim bakalım sonra ne olacak
Ebrusamet07 ben de hiç alamadım ya doktor da dedi şimdiden sonra alman lazım diye iki gün iyiyim bir kilo alıyorum bir gün kusmaktan yemek yiyemiyorum o kiloyu veriyorum böyle böyle geldik 4.aya
KumCi iç karnınız genişse göbüşünüz geç çıkabilir iç karnı dar olanların göbüşü biraz daha erken çıkabiliyo 😊 benim 15 haftalıkken top gibiydi 👣 şimdi 29+4 haftalığız dışardan gören doğum ne zaman diye soruyor 🥰
KumCi millet karnım çıkmasa rahat etsem diyor sen karnım çıksın diyorsun 😂 34+3üm 3 hafta sonra doğurucam inşallah diyorum 3 haftada genişlemez karnım şuan olduğum yerde kaplumbağa gibi dönüyorum çünki 🤣
ilknuuruucar_99 ben de çıksın istiyoruumm 🥲🥲