anneoluyoruuumm16 bende kilo yok yine belli değil bacım bence onunla alakası yok 🙈
Hala göbüş yok 😭
1ciftyesilgoz ağlicam deme öyle 🥲
KumCi kuzum o göbüşler 8. Ayda anca çıkıyo merak etme 😂 bende 38. Haftadayım 8 kilo aldım toplamda. İç karnın geniştir stres yapma. İnsan bi yetersizlik hissine kapılıyo benim göbeğim yok çocugum gelişmiyomu acaba diye ben öyle olmustum yani. Ama şuan 4 kilo bir tosun dogurcam 😂😂
KumCi 🤭🤭dışardan belli olmuyor yani yoksa tabi ki minik bi fark var🥰
Hernasipvaktineesirdir oyy maşallahhh hayırlısıyla da kucağına alırsın inşallah 🥲🥲🤍🤍 dimi ya yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettirdii 🥲 inşallah ben de o haftaları görebilirim 🥹
1ciftyesilgoz benim de çıkıyor sanki yavaştan 🥲
KumCi ic karnin genisligi ile alakali bisey kuzum hem o kadar buyuk karinlari olanlarda gazdir🤣 bebek degildir bebek daha cok kucuk 🫠
KumCi ahh ahh 36+3 den selamlar olsun kuzum göbekten eğilemeyince sağa sola denemeyince göğsün sıkışınca 🫣 koltuktan kalkarken bile yardım isteyince bidaha post aç bide öyle konuşalım 😂😂😂😁😁😁🤰🤰🤰
KumCi tabi bide 15 kilo alınca tekrar konuşalım 😁😁😁
KumCi İnşallah kuzum gönlünce olsun 🥰
KumCi canım 20 haftadan sonra 1 er kilo aldım yavaş yavaş çıktı 25.haftada biranda karnım büyüdü
KumCi kız biz 25 haftalık olucaz daha hiç bişey yok😂😂ama ilk gebeliğimde oyleydı son ay çıkmıştı 😂
KumCi daha erken ya sizinde çıkar 🙂 biraz sabredin
JaleTogrul dimi ya sorun bizde değildir hahah
Gamzetayfunn sen bunları diyince gözümde canlandı her şey 🙈 olsun Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bir süre sonuçta ölene kadar böyle olacak değil ya 🙃
Gamzetayfunn ahahahahahaahha her şeyine razıyım ya 🥲