KumCi ilk bebeğimde 7. Ayda belli oldu ve hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksikle doğuma gittim doğumdan sonra tartildigimda 10 kilo gitmişti bile şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum karnım 5. Ayda belli olmaya başladı ve şuan hamile kaldığım kilodan 3 kilo eksiğim bakalım sonra ne olacak
Hala göbüş yok 😭
Ebrusamet07 ben de hiç alamadım ya doktor da dedi şimdiden sonra alman lazım diye iki gün iyiyim bir kilo alıyorum bir gün kusmaktan yemek yiyemiyorum o kiloyu veriyorum böyle böyle geldik 4.aya
KumCi iç karnınız genişse göbüşünüz geç çıkabilir iç karnı dar olanların göbüşü biraz daha erken çıkabiliyo 😊 benim 15 haftalıkken top gibiydi 👣 şimdi 29+4 haftalığız dışardan gören doğum ne zaman diye soruyor 🥰
KumCi millet karnım çıkmasa rahat etsem diyor sen karnım çıksın diyorsun 😂 34+3üm 3 hafta sonra doğurucam inşallah diyorum 3 haftada genişlemez karnım şuan olduğum yerde kaplumbağa gibi dönüyorum çünki 🤣
ilknuuruucar_99 ben de çıksın istiyoruumm 🥲🥲
Youngmotherr ahahahaha genelde göbüşü çıkmışlar isyan ediyor benim gibilerin gözü yaşlı 🥹 Allah hayırlısıyla da kucağına almayı nasip etsin 🤍🤍
KumCi 18 haftalık olcam. Benimde gobus belli değil. Ama zaten kilolu olduğum için belli olmuyor bence 😄henüz kimse göbeğimden hamile olduğumu fark etmedi. Söylemezsem bilmiyorlar
22 haftalığım hala belli değil🫠😂
anneoluyoruuumm16 bende kilo yok yine belli değil bacım bence onunla alakası yok 🙈
1ciftyesilgoz ağlicam deme öyle 🥲
KumCi kuzum o göbüşler 8. Ayda anca çıkıyo merak etme 😂 bende 38. Haftadayım 8 kilo aldım toplamda. İç karnın geniştir stres yapma. İnsan bi yetersizlik hissine kapılıyo benim göbeğim yok çocugum gelişmiyomu acaba diye ben öyle olmustum yani. Ama şuan 4 kilo bir tosun dogurcam 😂😂
KumCi 🤭🤭dışardan belli olmuyor yani yoksa tabi ki minik bi fark var🥰