NewMom__ daha ne kadar zayıf olayım kııııaaazzzz 😂😂😂

KumCi çok kücük cıkmaması normal 25. Haftada gobeğim cıkmaya baslamıstı :) 38+5 teyiz 8 kg aldım suan cogu kişiye göre göbeğim hala kücük ama bebek gayet normal, önmli olan göbek değil bebek☺️

KumCi kız zaten çıkmadın şimdi daha iyi yoksa karnın dahada büyür çatlak felan boşver otur şükret bence 😁

KumCi benimde ilk hamileliğimde göbeğim hiç yoktu 7.aydan sonra belli oldu görenler sen hamile olamazsın demişlerdi 😊 şimdi de 10 haftaligiz baya belli oluyor.

KumCi istemeyin bence olmaması daha iyi insllah iç karnınız büyüktür 😂

KumCi çıkmaması daha iyi zaten bu sıcakta koca karnım olsa dışarı çıkamazdım herhalde😂

KumCi ben kilo almama rağmen 6 aydan sonra göbeğim çıkmıştı yani ben söylemeden asla kimse anlamıyor du 8 ayda metroda falan kimse yer vermemişti 😂 çünkü anlaşılmıyordu

KumCi ☺️☺️ elbet büyüyecek merak etme nekadar geç okadar iyi hareket kabiliyeti açısından. Bir defa doğum yapinca kaslarda gevsiyor o nedenle 2. Gebeliklerde daha hızlı çıkıyor karın

Gkcngkc daha yolu var diyosun yanii hahahah

Meliha123 normalde ikinciyi düşünmüyordum bunda zevkimi alamadım diye ikinciyi de düşünücem hemen 😂😂😂

binnur64 şimdi de çıkamıyorum zaten kimsem yok yakınımda yani çıksın fark etmez hiç utanmam da zaten açıp açıp gezerim 😂😂😂

Dogana bak işte iyii bişi değill ahhaha hamilelikten istediğin verimi alamıyorsun ahdjwhehw

Saygi_can inşallah bacım bekliyorum merakla 😂😂

KumCi 10+2 yim bende de gobus yok. Suan icin olmasin istiyorum gobus. Cunku 4 eltim var. Esimin akrabalari da cok nazar deger

BurcuArya35 keşke spor yapmasaydım gebelikten önce ahahaha belki de bu yüzden geç çıkacak 😂😂