KumCi çok normal :) herkes bir olmayabiliyor 7 aylık oldum yeni yeni dışardan görünmeye başlıyor

Cansucaf1 ne biliyim benden büyük göbüşlüleri görünce üzüldüm ahahaha

KumCi ben doğuma gittiğimde kimde 9 aylık olduğuna inanmazdı 6-7 aylık kadardı görünüşü demek ki iç karnım genişmiş anneminde karnı büyümemiş bence daha iyi ağırlık çok olmuyor hemde çatlaklar az oluşuyor 😇 ikinciyi bekliyoruz şimdi de aynı gibi 6ay dolmak üzere ama 4 aylık gibiyiz 🙂

KumCi ben 24 haftalık oldum gören sen hamilemisin nerde karnın diyo sen daha tee nerdesin dur daha bakalım .. herkes aynı olmaz 😂bebek sağlıklı gelişiyorsa tmm dır

KumCi Öyleymiş valla canım daha 3.ay ama karnım var 12.hafta düşün yani ilki 19da yoktu

Ftkn insan korkuyor ya göbüşü çıkmayınca 🥲 dün gördüm bacak bacak üstüne atmış yatıyordu 😂😂

momness gelişiyormuş dün gördüm içim rahatladı 😮‍💨😮‍💨

KumCi iç karnınız genişse göbüşünüz geç çıkabilir iç karnı dar olanların göbüşü biraz daha erken çıkabiliyo 😊 benim 15 haftalıkken top gibiydi 👣 şimdi 29+4 haftalığız dışardan gören doğum ne zaman diye soruyor 🥰

KumCi millet karnım çıkmasa rahat etsem diyor sen karnım çıksın diyorsun 😂 34+3üm 3 hafta sonra doğurucam inşallah diyorum 3 haftada genişlemez karnım şuan olduğum yerde kaplumbağa gibi dönüyorum çünki 🤣

Youngmotherr ahahahaha genelde göbüşü çıkmışlar isyan ediyor benim gibilerin gözü yaşlı 🥹 Allah hayırlısıyla da kucağına almayı nasip etsin 🤍🤍

KumCi 18 haftalık olcam. Benimde gobus belli değil. Ama zaten kilolu olduğum için belli olmuyor bence 😄henüz kimse göbeğimden hamile olduğumu fark etmedi. Söylemezsem bilmiyorlar

KumCi kuzum o göbüşler 8. Ayda anca çıkıyo merak etme 😂 bende 38. Haftadayım 8 kilo aldım toplamda. İç karnın geniştir stres yapma. İnsan bi yetersizlik hissine kapılıyo benim göbeğim yok çocugum gelişmiyomu acaba diye ben öyle olmustum yani. Ama şuan 4 kilo bir tosun dogurcam 😂😂

KumCi 🤭🤭dışardan belli olmuyor yani yoksa tabi ki minik bi fark var🥰