DOĞUM ÜCRETLERİ
Marmaris, Hüseyin Baş poliklinik muayene 900 Doğum ücretini bilmiyorum ama 25 ya da 30 sanırım.
Elis-im Merhaba hangi hastane acaba
Yesiiimm egepol kendi muayenesiyle hastalara 14 tü en son dışardan doktor ile 20 ama kendi doktoru muayene eden 14-25 oldu diyorlar benim doktorum özel su ile anlaşmalı 1 hafta oldu soralı 13.500 kendi doktoruna baktırırsan ama 1 temmuz sonrası fiyatlar değişti
Dusenerler doktorunuz kim ve her şey dahil mi
Aydanur06 hayırlı olsun 🌸
Ozgu_momy
Karataş hastanesi muayane 495 doğum ücreti 17 bindi erken sabitleme yaptığım için 31 haftalıktım sanırım, şuan 36 haftalığım güncel zamlanmış olabilir
Basakhilal ne zaman aldınız acaba fiyatı bende medicanaya gidiyorum 24 bin sezeryan ve şuan zam geldi henüz yeni fiyatı bilmiyorum
Seval454545 alasehir sarıkız hastanesi özel hastane
Handecanli şaka yapıyorsun 🙈
Nergisari2 ay tabi kaybetmeyelim birbirimizi bende bi çok kişiden eli hafif diye duydum sezeryanda nasıl işime yarayacak bilmiyorum ama 😅 önce doğuran haber versin 😅
İstanbul Ataşehir Avicenna Hastanesi
Muayene 500 ₺
Doğum 12.000 ₺
1983 yoo normal sigorta heralde dedm bi yerden sonra muayene ucreti almiyorlar cunku ozl sigorta olsa oncesindede 15 tl alirlardi.
- Düzenlendi
PamirKayra keşke şaka olsaydı 😏
Deryam35 Ben henüz 15 haftalık gebeyim. Hamilelik öncesi Cem Büyüktosuna gittim ama biraz yapmacık ve samimiyetsiz geldi. Hamilelikten sonra biraz araştırma yaptım, doktorları araştırdım ve Bülent Turgut ay ile ilgili çok pozitif yorumlar okudum. Hamilelikte kendisinden randevu aldım. İnanılmaz tatlı, samimi ve içten biri. Dakikalarca karşısına alıp anlatıyor. Ultrasonlar uzun sürüyor ve herşeyi detaylıca gösteriyor. Baştan savma hareket etmiyor asla. Aklına takılan herşeyi gönül rahatlığıyla sorabiliyorsun. Ben kendisinden şimdilik çok memnunum. Umarım böyle devam eder ☺️