Nergisari2 kaçıncı haftadasın canım ? Kullandığı cihazlar çok kaliteli bebeğin durumuna bakıp aksilik varsa nst istiyor hiç korkmayın benden 33 de istedi ama benim sancım vardı haftalık çekiliyoruz şuan sezeryan olucam bebeğimin eşi aşşağıda ama erken doğum riskim var o yüzden düzenli kontrol ediyor . Ben de Refahiye’den gidiyorum . Tek doktor kaldığından beri biraz gergin ama biz hep şakalaşıyoruz falan gerginliği gidiyor bide aklına takılan herşeyi sor o zaman güzel ilgileniyor canım. Ben devlete de gittim emrullah beye de gittim hiçbirinin bilgisi bende olan bi rahatsızlığı bilmesine yetmedi hatta 33 ü görmez dedikleri bebeğimi bu günlere getirdi emin ol bi sorun olsa saklayacak bi adam değil ve aşırı pimpirikli ufacık bi şüpheyi bile söylüyor görseydi isterdi mutlaka nst

Nergisari2 ben de şüphedeydim hep ilgilenmiyor gibi geliyordu hatta bunun için kaç doktor denedim ama muayenen 5 dk sürüyorsa sevin bence çünkü her ihtimali düşünen biri bizde sorun olana kadar bizim de öyleydi . Hatta 6 haftada bir çağırıyor diye üzülüyordum şimdi herşeye pimpirikleniyor diye şikayetçiyim 😂Benim arkadaşlarımı yoğunum diye almadı hatta

Ozgu_momy istanbul muayene 800 veriyorum kendi muayenehanesi var doktorumun doğum Türkiye hastanesinde olucak normal 20 bin ama zam gelecekmiş haftaya nasipse doğumum olur inşallah yeni fiyattan etkilenmeyiz

Cmc1-kfkfk her hastanede fark eder burada da eder bence. Ben direkt normali sordum . Telefon numaralarından arayıp bilgi alabilirsiniz

İzmir Buca Tınaztepe hastanesi muayene 665 tl tabi temmuz da zam gelicek 🙄 Doğum da 15.000 o da herhalde zamla 20.000 olur 🥹

Nur001 Kiz valla orali misin bilmiyorum ama nefret geldi buralardan hastane yok doktor yok düzgün bende Aydin gibi yerden geldim adim at dünyası doktor yani arkadaslarima anlatiyorum o nasil doktor neden tansiyon bakmaz neden nst sokmuyor neden bu ilaci verdi sürekli bir kafama şüphe düşe düse dogurcam az kaldı 🥺🥺🥺 Seni bebiş kiz mii birde sezeryan mi diyor

Bursa/ Prof.Dr.Gürkan Uncu muayenehanesine gidiyorum, ilk muayene 2750₺, devamı her ay,37.haftadan sonra da her hafta 2250₺.
          Doğum sonrasında; normal doğum ise 2000$, sezeryan doğum ise 1750$ doktora vereceğiz.
          Acıbadem Hastanesi ve Pembe Mavi’ye gidiyor.
          Acıbadem : 31.06.2023 tarihine kadar;
          Normal Doğum 12.000 ₺
          Epidural Normal Doğum 15000₺
          Sezeryan 19000₺
          Epidural sezeryan 19500₺

Acıbadem Temmuz ayı fiyatları yükseltecek, haber bekliyoruz.

Pembe Mavi Hastanesi 10000₺ civarı.

Ack50 deniz hanima muyane oluyorum sezeryan benim deniz hanim girecek normal olsaydi nasil olurdu bilemiyrm 🙈😁

Kdemir55 n Tokat Medical park düğum 15.20 arası muayene ücreti 815 doçent dr. Tahliller vs 2 bin 3 bini buluyor muayene. 7 haftalık gebeyim ben doğurana kadar dahada çok çıkacağı İÇİN doğum gebelik sigortası başlatacağım 30.500

Iki cocugumu devlette dogurdum 3 numarada insallah Ayni yerde olacak bedavaya getirdim 😂bu arada hemsireyim onun kolayligi var diye