Eceee erkan bey de çok iyi bende sezer hoca yokken 1 kere göründüm kendisine genel olarak doktorları hepsi iyi hastanenin memnun kalırsın 😇

boymomyz ben kilis te oturuyorum. Evet cok sicak artik hava bunaltiyo. Dogumu dusunmuyorumki korkmayayim 😄😄

Dilek1903 uzun mu bakıyor yoksa kısaca bilgilendirip geçiyor mu açıkcası ilk gebelik olunca bu çok zor bir kararmış.

Handecanli 1 hafta içinde doğum yapıcam bütçemi ona göre hazırladm 14 dediler hatta. artsa arta 17 olur dedik töbe saka mı bunlar !

Ankara Batıkent Medikalparka giden var mı acaba oraya devam edeceğim ama doktor konusunda kararsızım

Dilek1903 evet o yüzden tercihim orası zaten temizliği ilgileri filan güzel Mehmet bey vardı ona gitmiştim ama ayrılmış mecbur birinden birine gidecem 😊

tugba_t canım ben Ayşe solaroğluna gidiyorum ama kendisi ordan ayrılmış sadece doğumlarını orada yaptırıyor. Bu hafta içide muhtemelen planlı doğum gerçekleştiririz 40+1 deyim kızım nazlı çıktı gelmiyo bi türlü ☺️ hastane için herkes çok iyi diyor özellikle ebeleri yenidoğan kısmı filan inşallah söylenildiği gibidir.

Diyarbakır genesis hastanesi muayene 375₺ doğuma 7700₺ dediler yarın doğuruyor sezeryanla🤣🤣🤣

Limeekce doktorum arzu hanım. Yani söylediği şuydu doğumdan sonra ilk işitme testi bu ücrete dahil dedi bir de Allah korusun bebek dogdugunda kuvezlik bir durum olursa oda buna dahil dedi onun dışında merak ettiğiniz varsa söyleyeyim

Kdr03 Kütahya park hayatta muayene ücreti 350

Kdr03 Kütahya park hayata gidiyorum muayene 2000 olduğuna emin misiniz? Kütahya’da 350 oldu yeni zamla doğum aynı fiyat ama

Cnncn istege bagli yapiyolar kendim oyle istedim o sekilde ilerlerdik. Yani ortalama sekilde memnun kaldim😊

Eceee hadi bakalım hayırlısı inşallah memnun kalırsın güzel bir doğumun olur 🥰

flowerlover yeteri kadar bakıyor ne çok uzun nede kısa herşey yolunda olup olmadığını söylüyor sorularınıza cevap veriyor merak ettiğin herşeyi sorabiliyorsun bende o hastanede başka bir doktor önerdiler ama doktorlar tavminden sezer hocanın yorumlarını daha iyi bulduğum için onu tercih ettim iyiki de öyle yapmışım