Emineaksy5 hangi doktor peki sizin bende 16 sında gittim en son 500 tlydi muayene
DOĞUM ÜCRETLERİ
Merhaba , Özel bilge hastanesi ya da asya hastanesi doğum fiyatını bilen var mı ☺️
Mervecvhr depremden önce alev hanıma gidiyordum depremden sonra bir süre mersinde takip edildim şuan Bülent beye gidiyorum,doğumumu Bülent beye yaptırmayı düşünüyorum ☺️
Sevval0308 merhaba hangi hastane ve hangi doktor sizin bende elazığdayım
İstanbul erdem hastanesi muayne 565 normal doğum 8 , zorunlu Sezeryan 9, isteğe bağlı sezeryan 12.500(genel anestezi ) ,spinal anestezi 1800 ,epidural anestezi 2800
Heyla bize hiç öyle davranmadı nedense
Nur001 Yakin sayılırız aslinda bizde akıncılar diye bir ilçedeyiz refahiye yakınım ama sivasa bağlı sadece tansiyon sorunu yaşıyorum bende o biraz geriyor güvenip guvenmeme konusunda yani zaten az kaldı keşke tek doktor olmasa daha detayli ilgilenme imkanı olsaydi 😔😔 Sizin daha yakin doğum muhakkak dogimdan sonra iletişime geçelim çok merak ediyorum nasil olacak dogim yapan hemşire bir arkadasim dogumu iyi demişti bakalim sizde onaylicakmisiniz🙈🙈
burcudemirr İzmir tepecik kadın doğum Hastanesi’nin hemen yanında gıda çarşısı var o tarafta hatta doktorum Fatma Çetinel çok memnunum bende sans eseri geçen sene rahatsizlaninca oraya götürmüştü eşim Fatma hanım ile tanıştık yıllardır polikistik over vardı beni ondan kurtardı
Marmaris, Hüseyin Baş poliklinik muayene 900 Doğum ücretini bilmiyorum ama 25 ya da 30 sanırım.
Elis-im Merhaba hangi hastane acaba
Yesiiimm egepol kendi muayenesiyle hastalara 14 tü en son dışardan doktor ile 20 ama kendi doktoru muayene eden 14-25 oldu diyorlar benim doktorum özel su ile anlaşmalı 1 hafta oldu soralı 13.500 kendi doktoruna baktırırsan ama 1 temmuz sonrası fiyatlar değişti
Dusenerler doktorunuz kim ve her şey dahil mi
Aydanur06 hayırlı olsun 🌸
Ozgu_momy
Karataş hastanesi muayane 495 doğum ücreti 17 bindi erken sabitleme yaptığım için 31 haftalıktım sanırım, şuan 36 haftalığım güncel zamlanmış olabilir
Basakhilal ne zaman aldınız acaba fiyatı bende medicanaya gidiyorum 24 bin sezeryan ve şuan zam geldi henüz yeni fiyatı bilmiyorum
Seval454545 alasehir sarıkız hastanesi özel hastane