1996snl ilgi güzelse verilen parayı gözüm görmez ama kimisi memnun kalmıyor özelden ister istemez temkinli yaklaşmak istiyorsun😅 teşekkür ederimmm

1996snl birde şey sorucam son aylara doğru derya hanıma gitsek doğum yaptırıyor mu yoksa en baştan takipli hasta mı olmak gerekiyor

Op dr zahide küçüğün doğum paketi ve muayne ücretleri ne kadar bilen var mı?

Ozgu_momy Alanya muayene 800 TL , Doğum 10.000-15.000

Ozgu_momy Gaziantep Hatem hastanesi muayene ücreti 660 , doğumu henüz bilmiyorum

@"Prens-mom"inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelir bebişlerimiz ama cidden saçma ya ben acile bile gtsm herhangi bı sıkayetten dırek bebeğe bakıyorlar herseyden önce sen nerde yaşıyorsun

Dilek1903 ben henüz doktora karar vermedim. İkinci hamileliğin olacak ilk doktorumdan memnun kalmadım o yüzden adanada olup doktorundan memnun olanlara sormak istiyorum hangi doktor diye

Gebze Merkez Prime hastanesindeki ücreti bilen var mı acaba ?

İstanbul 3 hafta önce muayne 430 doğum 8.500 du ben sürekli zam geliyor ama 500 falndır şuan muayne kesin doğumda 10 olur 2 ay sonra ben doğurana kadar 😂

Ardencik1 canım ben çok memnunum gayet ilgili işinde başarılı eğer durumun el veriyorsa gidebilirsin ben orda başladığım için devam ediyorum yoksa ücretleri çok arttı ben başladığımda muayene 300 dü şuan 500 tl oldu bilgin olsun

Minnakbebisimm bende Anadolu sigortalıyım inşallh bebek doğunca ona da hemen yaptıracağız çünkü kontroller testler vs o fiyatı karşılar ve geçer bile 🫠

Betdem Ayşe Solaroğluna gidiyorum ben canım, daha önce Türkiye hastanesindeymiş ayrılmış ordan kendi muayenehanesini açmış ama doğumlarını orada yaptırıyor. 20 bin normal doğum için dediler ama sezeryanı bilmiyorum 5 bin de üstüne koyarlar sanırım sezeryanda.