Kdr03 aksehirdeki park hayatta muayne 315 tl ayni hastane neden bu akdar fark var arasinda acaba

Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi muayene doktorum doçent 500 kusur tam hatırlayamadım sezeryan 16 bin normal 14 bin 🌸

Muayene ücreti 400 Adana istiklal tıp fakat doğumu konuşmadım daha 🥹

ardengunes her ilin Araştırma hastanesi yani tıp fakultesi böyle canım Fiyatlar değişkenlik gösterir ama çok fazla oynamaz

Ayseee60 yaa ben de aynı hataya düştüm hatta bugun öneri niyetiyle başlık açtım belki birinin işine yarar diye düşünemiyorsun ki işte gerçi benim böyle bişey olduğundan haberim bile yoktu

Ozgu_momy İzmit Marmara muayene 460 doğum şu an 9 bayramdan sonra 10-12 arası zamlanıcakmış

Nur001 bayramdan sonra yapacaktık sigortayı ama bebeğimiz geldi önemli olan rabbim nasip etti gerisi hallolur 🥰

Ankara Koru Hastanesi 20.000 herşey dahil paket(muayene ücreti,sezaryen,normal doğum,epidural farketmeksizin)

İstanbul medihaus tıp merkezi fiyatlarından haberiniz var mı acaba fiyatlar arttı mı salı günü sezaryene gidecem en son 6800 ama zam geldi mi acaba

İzmir medicalpoint haberi olan var mı acaba? Doktora mı bağlı fiyat? Ortalama bilen var mı? 😊