DOĞUM ÜCRETLERİ
Sevval0308 tühh
Ankara Koru Hastanesi 20.000 herşey dahil paket(muayene ücreti,sezaryen,normal doğum,epidural farketmeksizin)
Gmzebilen şu an için net bir tarih konuşmadık. Sezaryen olacağım için Eylül ortası gibi gözüküyor.
Gulben98 10.000 sanırım yanlış hatırlamıyorsam.
Nur001 tamam canım unutmaz yazarsan sevinirim
BuseVeMinikleri haç haftalıksın ki bende 32 haftalığım ağustos sonu olcak heralde ama normal vs sezeryan konuşmadık
İstanbul medihaus tıp merkezi fiyatlarından haberiniz var mı acaba fiyatlar arttı mı salı günü sezaryene gidecem en son 6800 ama zam geldi mi acaba
İzmir medicalpoint haberi olan var mı acaba? Doktora mı bağlı fiyat? Ortalama bilen var mı? 😊
Ozgu_momy Sigortası olanlar +1🙋🏻♀️❤️
Ecemakkuzu malesef bu haftadan sonra olmaz takipli olmaniz lazim ve oda en gec 12 haftaya kadar mumkun sonrasi icin takipli gebe almiyor artik
BuseVeMinikleri bende aynı hastaneye gidiyorum doktorunuz kim acaba 🌸
Zeynepkaraaa Ay inşallah sancıdırda doğurursun canım sıcakta zaten insan çatlıyor 🤦🏻♀️ yakın mı oturuyorsunuz hastaneye
fztanne_ kaç haftaliksiniz
Avcilar hospital muane - 665 normal doğum 7500 sezaryen 10.000
İstanbul Pendik Medipol yeni zam gelmiş. Benim doktorum operatör doktor. Normal 10.500 zorunlu sez 12.500 isteğe bağlı sez 15 di sanırım. Muayeneyi nst ile birlikte ödediğim için ayrı fiyatını bilmiyorum 690 gibi bişey ödedim. Sigortadan dolayı %20 indirimimle
EU__1718 evet benim arkadaşta o fiyata doğum yaptı mayısta bir nefeste her ay zam geliyor valla 😁