BuseVeMinikleri Gmzebilen şu an için net bir tarih konuşmadık. Sezaryen olacağım için Eylül ortası gibi gözüküyor.
AleynaResul Ozgu_momy İzmit Marmara muayene 460 doğum şu an 9 bayramdan sonra 10-12 arası zamlanıcakmış
Ayseee60 Nur001 bayramdan sonra yapacaktık sigortayı ama bebeğimiz geldi önemli olan rabbim nasip etti gerisi hallolur 🥰
Ayselina6 Ankara Koru Hastanesi 20.000 herşey dahil paket(muayene ücreti,sezaryen,normal doğum,epidural farketmeksizin)
Gmzebilen BuseVeMinikleri haç haftalıksın ki bende 32 haftalığım ağustos sonu olcak heralde ama normal vs sezeryan konuşmadık
saitkereminannesi02 İstanbul medihaus tıp merkezi fiyatlarından haberiniz var mı acaba fiyatlar arttı mı salı günü sezaryene gidecem en son 6800 ama zam geldi mi acaba
Gzm2781 saitkereminannesi02 kamer hocaya gidiyorum bende articagini söledi bana fiyat konusunda dediğinizi söledi normal olursa 4.800 sezeryan olursa 6.800 dedi temmuz ayinda zam gelicek dedi ama ne kadar olur bilemiyorum
Sibelll355 İzmir medicalpoint haberi olan var mı acaba? Doktora mı bağlı fiyat? Ortalama bilen var mı? 😊
Nurmert Sibelll355 2ay önce muayene ücreti 1500dü doğum ücreti de 24.500 ancak zamlanmış ya da zamlanacak olabilir. İlk kan tahlilleri içinde 4000tl tahlil parası istemişlerdi
Ezgikrdy Ecemakkuzu malesef bu haftadan sonra olmaz takipli olmaniz lazim ve oda en gec 12 haftaya kadar mumkun sonrasi icin takipli gebe almiyor artik
boymomyz Zeynepkaraaa Ay inşallah sancıdırda doğurursun canım sıcakta zaten insan çatlıyor 🤦🏻♀️ yakın mı oturuyorsunuz hastaneye
Zeynepkaraaa boymomyz evet yakınım gittim geldim nst sancı 60-80 arası çıktı normal dedi açıklık yok dedi saldılar valla ya çok üzüldüm