Esra1914 32 haftadan sonra sabitliyorlar fiyatı benimki Sevim Arıkan Emrah beyin doğum fiyatı farklı diye biliyorum canım fiyat verme bölümüyle görüş bi istersen

Kdr03 hangi doktora gidiyorsunuz bende parkhayata gidiyorum ama daha doğum için doktorum birşey söylemedi

zehra135 normal 11.000seSeryan 18.000 doç doktorun mu doğum fiyatı uzman doktorun mu prof değildir prof daha yüksektir

IMom24 Fatma da doktor öğretim üyesi benim söylediğim fiyat bence güncel fiyat çünkü Mürvet hanımı da sormuştum oda doktor öğretim üyesi doç fiyatları ile aynı dediler

Dusenerler bizim bi yakın yaptı da ece hanıma sarılıktan hastanede yatmış bebek para vermemişler ve kadın da bir süre bakılmış ondan merake edip sordum bi de ben zamdan önce sormuştum 19 bün dedi

Ruyaninprensi doktorum veyis keskin en iyi doktor diyebilirim hiç paket konusmadim vala o konuda bilgim yok ben ilk doğumunu orda yaptığım için 2 yil boyunca ben ve bebegim bütün branşlarda yüzde 20 indirimde alıyoruz arti kızım şimdi doğacak 6 bindi sezeryan yüzde 20 i indirim uygulandı 4800 e carsamba sabh sezeryana girecem dogumdan 1 aya kadarda muayene ücreti ödemedim ilk oglumda

sewimomur Çok iyi benimde gidip görüşmem lazım belki bizede olur çoğu yerde polisede indirim yapıyorlar inşallah burdada olur çok teşekkür ederim hayırlı kolay doğumun olsun sağ saglim kucağına alırsın inşallah ♥️♥️😍

Meva23 teşekür ederim benim gebeliğim de riskli geçti 6 aydır raporluyum şimdi taşınacağız bakalım nasıl olacak umarım gelir gelmez belirlerim. Allah gönlümüze göre versin hepimizin.

Limeekce yok artikk 19 Ne abartmışlar. Valla bize dediği kredi kartıyla 17 nakit verceksen 16 dediler. Bir de haftaya göre mi ayarliyorlar anlamadım ki sizin kaç ayınız kaldı

Minis122 en son ben 24 haftamda gittim ayrıntılıya 2 bin tl ödedik doğum fiyatlarına da zam gelecek dediler eylülde normal muayene ücreti 350 tl ödüyoruz

Kdr03 himm bende 2 bin deyinxe direk muayne sandim. Ayrintili normal. Fiyat

Hilal2 benimde eşimin iş yeri anlaşması varmış ama bunu ne hastane sordu ne de iş yeri bize söyledi hep normal fiyattan muayene oldum geriye yönelik alma şansımız olur mu acaba hala dogum olmadı çünkü