2oglusannesi ballikedii yaa senin durumlar baya farklıyms böyle bir yanıt beklemiyordum. Allah kolaylık versin kuzum sağlıcakla kucağına al inşallah yavrunu ❤️
Annesininsusami aleynaerol evet çok iyi bir doktor asla pişman olmazsınız üstelik kendisi anne bebek dostu
Papatyasee Urfa’ya taşınacağım 3 ay kaldı doğuma orda hangi doktor hangi hastane orada yaşayanlar yazabilir mi 🥰
Mervece_16 Papatyasee tayininizin çıktı metrolife hastanesi iyi ablalarım hep orda doğum yaptı Kenan gengeçe
Kdemir55 Ayseee60 bence de en mantıklısı benim acıbadem sigortam var ama doğumu 1 yıl sonra karşılıyor o yğzden öss çok mantıklı
Merve-GB Ozgu_momy Antalya medstar topçular hastahanesin de olacak inşallah Doktorumun adı Mustafa Sağlam ilk dogum olacağı için 9.500 tl ücret verildi Sezeryan yada normal fark etmiyormuş
aysenur001 İstanbul sultanbeyli saygi hastanesi Normal dogum 9500 Sezeryan 11500 İstege bagli sezeryan 14000
HnfeShn Esinbyzkndr ben sormadım bi tanıdık doğum yapacaktı o fiyat almış bende öyle öğrendim Ağustos ayında gidicem o zaman sorucam zamlanmış mı diye
Esinbyzkndr İstanbul Avrupa yakasında ssk ile anlaşmalı bildiğiniz ya da fiyat sorduğunuz hastaneleri bana da yazar misiniz lutfennn
Miniikmucizem elifayvaz1_ hakan İbrahim boyara gidiyorum memnunum tecrübeli cok sakin bi doktor ilgili ama biraz sormadan konuşmuyor ☺️