Deletedmom_85 ayyy Cook sevindim sizi uzun zamandır görüyordum en son beklemede olduğunuzu görmüştüm dua ettim sizin için insaAllah sağlıklı ilerler❤️

Deletedmom_85 canımmm senin adına çok çok sevindimmm birgün er yada geç bu haberi alacağını biliyordum inanıyordum rabbim gönlüne göre verdi dualarını dualarımızı kabul etti 🥹❤️
    Hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin miniğimiz 🐣

Deletedmom_85 anoooommmmm çok mutlu oldum bacım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip isteyen bekleyen herkese de tez zamanda nasip etsin inşallah ayyy çok sevindim ya gözün aydın 🥰🥰❤️🧿🧿🧿

Deletedmom_85 ayy maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah dikkat et kendine geliyor bebiş anne oluyorsun 🌸 rabbim bu yolda emek veren gönülden isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bize olsun 🙏

Deletedmom_85 ayyy çok mutlu oldum sizi ilk foruma geldiğim zamandan hatırlıyorum moderatör olduğunuz zamanlardan herkese çok güzel dua ediyordunuz adınıza çok sevindim inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız 🫶🏻❤️

Deletedmom_85 ay yyyyy çok sevindim senin için gercekden çok iyi anlıyorum sevincini uzun süre uğraşlarıni 💕 Rabbım sagligiyla kucağına almayı nasip etsin 😊

@Deletedmom_85 Yaa çok şükür 🥹🥹🥹 çook sevindimm Allahım ne kadar güzell sağlıkla gelsin inşallah yavrun Rabbim cümle bekleyenlere pozitif pozitif sonuçlar göstersinn dua ettim sanaa yaaaaa🤲🏻🤲🏻🥹🥹🥹

Deletedmom_85 ayyyyy aşırı mutluyum.su an kız kendim hamile.kalmiş. gibi mutlu oldum canım bnim Allah kucağına almayı nasip etsinnnnn 🥲😌

Deletedmom_85 yaa yerimm. Uzun zamandır bekliyordun. Beklediğine değdi bak Rabbim mükafatımo veriyor inşallah sabrının. Sağlıkla kucağına al inşallah. Rabbim tamamnına erdirsin

Deletedmom_85
                      Rabbim saglikli sihatli kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲