ikizprensesannesi çok cokkkk teşekkür ederim Buradan kalbinizin sıcaklığını hissettim iyi ki varsınız ya🥲
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 Mutimmm demiştim pozitif hissediyorum diyeeeeeee🥹🌸🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Dmrsm inşallah canım benim. Kendin için de sevineceksin Rabbım büyük her zaman dualarımda olacaksınız 😊
Ulviyya-25 teşekkür ederim Allah razı olsun 🥹
AyFa1608 inşallah tamamına erdirir Rabbım çok sağol canımsın
Deletedmom_85 ayyyy nasil sevindim bilemedimmm yattigim yerden oturdum heycandan 🎉😍 hadi insallah rabbim saglicakla büyümeyi hayirlisiylada kucagina almayi nasip etsin insallah canimm😍❤️🥰
Omerikra evet canım çok şükür 🥲
Deletedmom_85 yaa çok sevindimm 🌸🌸😊 sağlıklı şekilde kucağına alırsın inşallah 😊😊😊🤗🤗🤗
nesli5154 amin inşallah inşallah Allahım büyük elbet bir gün herkes kavuşacak inanıyorum 🥹 çok teşekkür ediyorum
Deletedmom_85 hayırlı olsun gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰
Okyanus1 çok teşekkür ediyorum ya amin ins🥹
Deletedmom_85 o kadar sevindim ki 🫶🏻 inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım benim ❤️
Kelebekl eşim doktorun dediği tarihe kadar vermeyelim diyor ya bende merak ediyorum aslında. Cumartesi günü falan elimdeki kaset testi Bi daha yapılan bakalım çizgide netlik olacak mı. Çok teşekkür ediyorum canım
Eraysen ilginiz için çok teşekkür ediyorum var olun! Allah razı olsun 🥹
- Düzenlendi
Deletedmom_85 ay yemin ederim ağlıyorum vallahi billahi çıldırdım sevinçten şaka gibi kurban olduğum rabbim şükürler olsun binlerce kez kendim için bu kadar sevinmedim gözün aydın canım benim gözün aydınnnn offf inanamıyorum🥹🥹🥹
Deletedmom_85 yaaa çok sevindim beklediğinde değdi ben sana dedim bu ay senden umutluyum diye çok şükür sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah bebeğim ♥️
myangelson buralarda olurum tabiki bekliyorum heyecanla kuzummm
_sahra_ allahim çok sagolun ya canım benim iyi ki varsınız ins sağ salim alalım bizde kucagimiza
Deletedmom_85 canım benim 🤍🤍
Deletedmom_85 tabikiii 🌸🌸🌸❤️ inşaAllah burda kucağına aldığında paylaşmak nasip olur😍