minikmucizeemaak çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır tek korkum o şuan 🥲
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Yasemin-2424 çok çok teşekkür ederim eksik olmayın 😊
oguzkagan_ inşallah eksik olmayın 😊
Deletedmom_85 oy kuzum benim senin gönderilerini yorumlarını hep sessiz sessiz okuyordum. Hep Allahım hayırlısıyla gönlüne göre ver diyordum 🥹 ne kadar çok istiyormuşsun bu ne güzel sevinç Rabbim sağlıcakla ilerletsin hamileliğini sonra da kucağına almayı nasip etsin çok sevindim 🫠
Deletedmom_85 senmisin muti çok uzun zamandır burdaydin her ay seni görüyordum hep umutla bekliyordun egerki tanıdığım kişiyse.cok ama çok sevindim darısı ınsallah bekleyen herkesin başına nasip olur..
guzelanne01_ Allah razı olsun benim canımmm iyi ki varsin
Deletedmom_85 Yaa ben senin ismini bir yerden hatırlıyorum ama uzun zamandır mı deniyorsun ? Tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına da alırsın ❤️❤️
Honeyss gerçekten mi🥲 nasıl güzel insanlarsınız Allah hepinizden razı olsun
Deletedmom_85 Ben hamileyken konuşuyorduk hatta oyun oynamıştık devam ettirmeli hatırlarsan 😄 dua etmiştim sana o zamanda ara sıra girdiğimde de bakıyordum hayırlı haberin var mı diye 😌 doğum yaptım 8 ay geçti bile burdan hatırladığım nadir kişilerdensin. Çok çok sevindim güzelim inşallah kalp atışını duyar kıpırtılarını doyasıya hisseder ve sağlıkla kucağına alırsın 😍🙏
Zln2152 canımmm eksik olma Allah razı olsun bende inanıyordum ama işte olmayınca insan biraz umutsuzluğa kapiliyodu🥲
Htc6138 oh dualarınıza nasıl ihtiyacım varmış. Allah razı olsun canım benim çok sagolll
xbebegimx inşallah canım benim inşallah sağlıklıdır 🥲
Sila66 canım silam teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun 🥰
Deletedmom_85 yaaa canimm maşallah subhanallah. Allahim nazarlardan saklasın. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Güzel yüzlü, güzel huylu, sağlıklı, imanlı, hayırlı, selvi boylu Bi evlat gelsin insallahhhh 💕🪻🤲
Aysel_krdg amin inşallah her günüm kardeşlerime dua ile geçecek onlarda sağ salim bu müjdeyi alır inş. Benimde sağlıkla ilerler ins🥲
Deletedmom_85 aşkım inanmıyorum… Ay o kadar dua etmiştim ki senin için. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🩵🫠🫠
Deletedmom_85 ayyy canım çok sevindim yaaaa🤩🤩 sağlıkla gelsin inşallah
vyusala Azerbaycana sevgiler 🇦🇿 çok teşekkür ederim iyi ki varsınız😍
aybarsaybuke inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz be sağlıkla ilerler inş bende çok mutlu oldum kuzum🥹
Deletedmom_85 amin amin inşallah kuzum senin de sebepsiz infertilite miydi hiç gebelik oluşmadı mı doğal yolla