Deletedmom_85 oy kuzum benim senin gönderilerini yorumlarını hep sessiz sessiz okuyordum. Hep Allahım hayırlısıyla gönlüne göre ver diyordum 🥹 ne kadar çok istiyormuşsun bu ne güzel sevinç Rabbim sağlıcakla ilerletsin hamileliğini sonra da kucağına almayı nasip etsin çok sevindim 🫠

Deletedmom_85 senmisin muti çok uzun zamandır burdaydin her ay seni görüyordum hep umutla bekliyordun egerki tanıdığım kişiyse.cok ama çok sevindim darısı ınsallah bekleyen herkesin başına nasip olur..

Deletedmom_85 Yaa ben senin ismini bir yerden hatırlıyorum ama uzun zamandır mı deniyorsun ? Tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına da alırsın ❤️❤️

Deletedmom_85 Ben hamileyken konuşuyorduk hatta oyun oynamıştık devam ettirmeli hatırlarsan 😄 dua etmiştim sana o zamanda ara sıra girdiğimde de bakıyordum hayırlı haberin var mı diye 😌 doğum yaptım 8 ay geçti bile burdan hatırladığım nadir kişilerdensin. Çok çok sevindim güzelim inşallah kalp atışını duyar kıpırtılarını doyasıya hisseder ve sağlıkla kucağına alırsın 😍🙏

Zln2152 canımmm eksik olma Allah razı olsun bende inanıyordum ama işte olmayınca insan biraz umutsuzluğa kapiliyodu🥲

Deletedmom_85 yaaa canimm maşallah subhanallah. Allahim nazarlardan saklasın. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Güzel yüzlü, güzel huylu, sağlıklı, imanlı, hayırlı, selvi boylu Bi evlat gelsin insallahhhh 💕🪻🤲

Aysel_krdg amin inşallah her günüm kardeşlerime dua ile geçecek onlarda sağ salim bu müjdeyi alır inş. Benimde sağlıkla ilerler ins🥲