Marsmelow çok çok çok teşekkür ederim dualarınıza Allah razı olsun 🥲 inşallah sağlıkla ilerler hevesimiz kursağımızda kalmaz ins

Hayırlı olsun çok sevindim banada test yapmaya cesaret oldunuz inşallah güzel haberler alır tüm bekliyenler 🙏🏻

Deletedmom_85 ayyy inanmıyorum kendim görmüş gibi mutlu oldum suaaaannnnnn çok güzel bir haber buuu rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin insalllahhhh🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻 kız ne dedim sana hissediyorum olacak bu ay dediimmm🤍🤍🤍🤍🤍

Yemin ederim daha sabah girdim baktım sayfana haber var mı diye dua ettim daha bu sabah sana şimdi gözlerim doldu 🥹🥹🥹 Bebeğimmm demiştim sana güzel haberlerini çok yakında alcaz diye 🥹🥹 Hoş gelsin dünyamıza sağlıkla gelsin miniğinnn 🥹🥹🥹🥲🥲🥲🥲 çok duygulandım

Deletedmom_85

crazymommy Yemin ederim daha sabah girdim baktım sayfama haber var mı diye

ayy biliyor musun bende. transfer olalı kaç gün olmuş diye baktım sonra araştırdım kaç günde belli olur diye hep haber bekliyordum 🥲

Deletedmom_85 yaaa hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı hayırlı bi şekilde büyütmeyi de nasip etsin inşallah çok duygulandım bu platformda gizliden takip ettiğim acaba hamile mi düşündüğüm kişilerdensin çok sevindim 🥹🥹

defneemom Burda uzaktan resmen arkadaş gibi oluyoruz hiç tanımadığım insanlar var hatta yorumlaşmadığım insanlar var bi sıkıntıları olunca içimden dua ettiğim, ara ara iyi mi diye baktığım.. Değişik bişey gerçekten 🥹

Brikaç postunuza denk gelmıstım içimden gecırdım hep bu haberi almanızı cok sevındım🌺