Ozoooo dayanamadım be kuzum. Herkes yazmış 6 günden sonra belli oluyor benim bugün 7.gun dedim varsa çıkar eşime aldırdım gelirken allahima sonsuz şükürler olsun. Rabbım bekleyen kardeşlerime de nasip etsin inşallah. Önemli olab sağlıklı mı bakalım çok dua et kuzum ne olur 🥲
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Deletedmom_85 ay inanamıyorumm çok sevindimmm yaa Hep duamdaydın canım kız kardeşim hamile kalmış kadar sevindim Rabbim inşallah tamamına erdirsinn inşallah
Papatyadusler sizin ne kadar kaldı? Amin allahim amin Rabbım bekleyen herkese nasıp etsin inşallah hep dualarımda olacaklar, olaxaksiniz benimkide sağlıklı olue ins🥲
Deletedmom_85 ayyy Cook sevindim sizi uzun zamandır görüyordum en son beklemede olduğunuzu görmüştüm dua ettim sizin için insaAllah sağlıklı ilerler❤️
Deletedmom_85 canımmm senin adına çok çok sevindimmm birgün er yada geç bu haberi alacağını biliyordum inanıyordum rabbim gönlüne göre verdi dualarını dualarımızı kabul etti 🥹❤️
Hayırlı uğurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin miniğimiz 🐣
Deletedmom_85 anoooommmmm çok mutlu oldum bacım Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip isteyen bekleyen herkese de tez zamanda nasip etsin inşallah ayyy çok sevindim ya gözün aydın 🥰🥰❤️🧿🧿🧿
Deletedmom_85 ayyy canimmm gozun aydin sukurler olsunn 😍😍🥰🥰 sag salim kucagina almak da nasip olsun insallah 🤲🌸
Deletedmom_85 anaaaa ayyyyy gozlerim dolduuu askım gözun aydın 🥹🥹🥹🥹 saglıkla gelsin❤️🫶🏻🧿
Deletedmom_85 ayy maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah dikkat et kendine geliyor bebiş anne oluyorsun 🌸 rabbim bu yolda emek veren gönülden isteyen herkese sağlıkla kolaylıkla nasip etsin inşallah
Deletedmom_85 Xeyirli olsun Sağ salamat qucağına almaq nəsib olsun İnşallah
Deletedmom_85 ayy inanamıyorummm of ağlıcam galiba aşırı aşırı mutlu oldum 🥹🥹🥹
Deletedmom_85 inşallah dualarım seninle
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah darısı bize olsun 🙏
Deletedmom_85 ayyy çok mutlu oldum sizi ilk foruma geldiğim zamandan hatırlıyorum moderatör olduğunuz zamanlardan herkese çok güzel dua ediyordunuz adınıza çok sevindim inşallah hayırla sağlıkla kucağınıza alırsınız 🫶🏻❤️
Deletedmom_85 ay yyyyy çok sevindim senin için gercekden çok iyi anlıyorum sevincini uzun süre uğraşlarıni 💕 Rabbım sagligiyla kucağına almayı nasip etsin 😊
@Deletedmom_85 Yaa çok şükür 🥹🥹🥹 çook sevindimm Allahım ne kadar güzell sağlıkla gelsin inşallah yavrun Rabbim cümle bekleyenlere pozitif pozitif sonuçlar göstersinn dua ettim sanaa yaaaaa🤲🏻🤲🏻🥹🥹🥹
Deletedmom_85 ayyyyy aşırı mutluyum.su an kız kendim hamile.kalmiş. gibi mutlu oldum canım bnim Allah kucağına almayı nasip etsinnnnn 🥲😌
Deletedmom_85 tebrikler❤️sağ salim kucağınıza alın İnşallah🤲🏻🌸
Deletedmom_85 sen de sağ çiçeğim, çok mutlu olduk adına 🥰❤️
Deletedmom_85 yaa yerimm. Uzun zamandır bekliyordun. Beklediğine değdi bak Rabbim mükafatımo veriyor inşallah sabrının. Sağlıkla kucağına al inşallah. Rabbim tamamnına erdirsin