Deletedmom_85 Ben hamileyken konuşuyorduk hatta oyun oynamıştık devam ettirmeli hatırlarsan 😄 dua etmiştim sana o zamanda ara sıra girdiğimde de bakıyordum hayırlı haberin var mı diye 😌 doğum yaptım 8 ay geçti bile burdan hatırladığım nadir kişilerdensin. Çok çok sevindim güzelim inşallah kalp atışını duyar kıpırtılarını doyasıya hisseder ve sağlıkla kucağına alırsın 😍🙏
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
Zln2152 canımmm eksik olma Allah razı olsun bende inanıyordum ama işte olmayınca insan biraz umutsuzluğa kapiliyodu🥲
Htc6138 oh dualarınıza nasıl ihtiyacım varmış. Allah razı olsun canım benim çok sagolll
xbebegimx inşallah canım benim inşallah sağlıklıdır 🥲
Sila66 canım silam teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun 🥰
Deletedmom_85 yaaa canimm maşallah subhanallah. Allahim nazarlardan saklasın. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Güzel yüzlü, güzel huylu, sağlıklı, imanlı, hayırlı, selvi boylu Bi evlat gelsin insallahhhh 💕🪻🤲
Aysel_krdg amin inşallah her günüm kardeşlerime dua ile geçecek onlarda sağ salim bu müjdeyi alır inş. Benimde sağlıkla ilerler ins🥲
Deletedmom_85 aşkım inanmıyorum… Ay o kadar dua etmiştim ki senin için. Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🩵🫠🫠
Deletedmom_85 ayyy canım çok sevindim yaaaa🤩🤩 sağlıkla gelsin inşallah
vyusala Azerbaycana sevgiler 🇦🇿 çok teşekkür ederim iyi ki varsınız😍
aybarsaybuke inşallah hevesimiz kursağımızda kalmaz be sağlıkla ilerler inş bende çok mutlu oldum kuzum🥹
Deletedmom_85 amin amin inşallah kuzum senin de sebepsiz infertilite miydi hiç gebelik oluşmadı mı doğal yolla
Melike_2403 aminn allahim her günüm isteyen bekleyen herkese olacak inşallah. Benimde sağlıklıdır ins🥲
Deletedmom_85 bak dün kürtaj oldum biliyosun ona rağmen umutlarım hiç tükenmedi. Her zaman umutlu ol inan rahmine indiği an o seni hissediyor. Hep pozitif dusun hep iyi olacağını düşün. Dualarına benide kat olur mu 🙏🏻
tazemommyy çok çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yine dualarımda olacak isteyen bekleyen herkes🥹
Deletedmom_85 haklısın kuzum demek ki neymiş mucizeler ansızın geliverirmiş🥹🐣
Deletedmom_85 yaaaa ağlıyorum Allahim senin kucağını boş bırakmasın Rabbim okunan ezanlar hürmetine sana sağlıklı Salih evlat nasip etsin inşaAllah ikizdir inşaAllah Allahım sana o haberi nasip etsin ne diyeceğimi bilemiyorum kendim hamileyken böyle ağladım birde şimdi Allahim sana binlerce kez şükürler olsun Rabbim
femme inşallah canım inşallah sagliklidir
ikizprensesannesi çok cokkkk teşekkür ederim Buradan kalbinizin sıcaklığını hissettim iyi ki varsınız ya🥲
Deletedmom_85 Mutimmm demiştim pozitif hissediyorum diyeeeeeee🥹🌸🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻