Deletedmom_85 Ben hamileyken konuşuyorduk hatta oyun oynamıştık devam ettirmeli hatırlarsan 😄 dua etmiştim sana o zamanda ara sıra girdiğimde de bakıyordum hayırlı haberin var mı diye 😌 doğum yaptım 8 ay geçti bile burdan hatırladığım nadir kişilerdensin. Çok çok sevindim güzelim inşallah kalp atışını duyar kıpırtılarını doyasıya hisseder ve sağlıkla kucağına alırsın 😍🙏

Zln2152 canımmm eksik olma Allah razı olsun bende inanıyordum ama işte olmayınca insan biraz umutsuzluğa kapiliyodu🥲

Deletedmom_85 yaaa canimm maşallah subhanallah. Allahim nazarlardan saklasın. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Güzel yüzlü, güzel huylu, sağlıklı, imanlı, hayırlı, selvi boylu Bi evlat gelsin insallahhhh 💕🪻🤲

Aysel_krdg amin inşallah her günüm kardeşlerime dua ile geçecek onlarda sağ salim bu müjdeyi alır inş. Benimde sağlıkla ilerler ins🥲

Melike_2403 aminn allahim her günüm isteyen bekleyen herkese olacak inşallah. Benimde sağlıklıdır ins🥲

Deletedmom_85 bak dün kürtaj oldum biliyosun ona rağmen umutlarım hiç tükenmedi. Her zaman umutlu ol inan rahmine indiği an o seni hissediyor. Hep pozitif dusun hep iyi olacağını düşün. Dualarına benide kat olur mu 🙏🏻

tazemommyy çok çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Yine dualarımda olacak isteyen bekleyen herkes🥹

Deletedmom_85 yaaaa ağlıyorum Allahim senin kucağını boş bırakmasın Rabbim okunan ezanlar hürmetine sana sağlıklı Salih evlat nasip etsin inşaAllah ikizdir inşaAllah Allahım sana o haberi nasip etsin ne diyeceğimi bilemiyorum kendim hamileyken böyle ağladım birde şimdi Allahim sana binlerce kez şükürler olsun Rabbim