Deletedmom_85 canım benim yaaaaa🤣 yemin ederim göz yaşım akıyor🥲
Hamileyimmmmmmm🥹❤️❤️
- Düzenlendi
Durubebegim vallahi billahi bugünden beri Leyla gibiyim anca yarın aklıma gelirdi herhalde helal et dalgınlığıma sevincimi ver. Yoksa ilk etiketi atacagmkişilerden biri sendinnnn canooo
Durubebegim ay akmasın Cano akmasın inşallah sağlıklıdır tek isteğim o şuanda 🥹
Deletedmom_85 sağlıklı merak etme çok güzel bir gebelik çok sağlıklı bir bebeğin olacak buna inan🥰😘😘
eylulmihrasmom ah nasıl duygulandım şimdi tekrar. Allah razı olsun kuzum benim var olun! Bu mutlu günümde de yalnız bırakmadınız,🥹🫂
Durubebegim inşallah Canom Allah razı olsun oh ölsem gam yemem artık bee🥹
Deletedmom_85 takılıyorum cano sen mutlu olsa gerisi boş😁 darısı ablama ve semrama inşallah 😘🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻📿
Deletedmom_85 aslaaaa kuzum ben zaten snde çok umutluydum çünkü maşallah embriyolar güzel ilerlemişti🧿
- Düzenlendi
Durubebegim of hep aklımdalar ya Allah inandırsın her namazımin arkasından dua ediyorum onlara🥲 semram Bayadır yok inşallah hayırlı güzel haberlerle gelir
Durubebegim çok şükür Cano be çok şükür 🫂🫂🫂
Deletedmom_85 çok sevindim canım Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah seni çok gördüm çok çabaladın Allahım emeklerini boşa çıkartmadı ne mutlu sana🙏🙏♥️
Deletedmom_85 Allah razı olsun🥰
İnşallah cano o da tedaviye başlayacaktı
Deletedmom_85 maaşallah kendim güzel haber almış gibi sevindim Rabbim hayırla afiyetle kucağınıza almayı nasip etsin 🥰🌺
Deletedmom_85 canım benim yaaa😘 artık senide göbüş postlarında arıyacağız 😂
Deletedmom_85 Rabbım sağlıkla kucağınıza almayı hayirli bi hayat sürmesini nasip eylesin insAllah🥰
Deletedmom_85 bebişinle senin her daim tam destek arkandayıııızz🤭😍🥹
Deletedmom_85 evet kuzum ya 3 müzde bugün öğrendik çın şükür Allah sağlıkla zamannnda kucaklarımıza da almayı nasip etsin🥰 senin Şuan betan 50-60 falandır varta 🥰
Deletedmom_85 çok şükür canım inşallah iyi düşün iyi olsun 🤍
Deletedmom_85 sağlıkla gelsin. Buraya doğurdum diye post açmayı nasip etsin Allah 💞
Deletedmom_85 ayy cnm.benimmm rabbim.tamamina erdirsin inslh kan sonucun cikincada haber ver lutfen🥰🥰